Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:nie no na pazury musze isc jutro ide na farbowanie wlosow w sobote zrobic sie na bostwo.. w granicach rozsadku coby nieprzycmic panny mlodej
nie no koniecznie nie przedobrzyj, bo panna mloda oczy ci wydrapie
-
amelia04072006 wrote:tak wlasnie mysle
a gdzie ty sie blakasz tak wogole, olalas nas czy co ?
chyba ze gdzies podlapalam temat to sie wciagalam
ale głównie to praca, praca praca .. ...lekarze non stop cos chca.. musialam robic aktualizacje oferyty pozniej uczniakow trzeba pouczyc i tak wokol
teraz mezu sie pochorowal .. akurat jak mielismy robic szczepionki na zoltaczke ;/
-
jesczze nawet nie mam kreacji
chyba pojde w stringach i cyckonoszu
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie po porstu maloostatnio siedzialam na owu ..duzo pracy .. jak juz cos napisalam.. gdzies na jakims watku kilka razy odp .. i jakos tak mi sie nie chcialo gadac ..
chyba ze gdzies podlapalam temat to sie wciagalam
ale głównie to praca, praca praca .. ...lekarze non stop cos chca.. musialam robic aktualizacje oferyty pozniej uczniakow trzeba pouczyc i tak wokol/
nie dziwie sie ze ci sie nie chceja tez juz jestem zmeczona, ale odkad ustalilysmy ze temat ciaz jest sporadyczny a glownie rozmawiamy o innych rzeczach to faktycznie chce sie siedziec i pisac
nie ma juz wkrecania, szukania na sile objawow itd. takie zwykle pierdolenie babskieAnia_84 wrote:
teraz mezu sie pochorowal .. akurat jak mielismy robic szczepionki na zoltaczke ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:07
-
amelia04072006 wrote:taaaa koroneczka tu i tam - zrobi sie pieprznie
no wiemy gdzie jest pokoik bo tam mielismy tez swoje wesele
wiec nzamy zakamarki
hihh
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:heheh
no wiemy gdzie jest pokoik bo tam mielismy tez swoje wesele
wiec nzamy zakamarki
hihh
:)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
oo tak
wczoraj szorowal rury zony o 2 w nocy
to i na weselu musi przeczyscicAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czyje to weselisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:12
-
Asha wrote:Eee to fajnie...bo to bliskie osoby
alko bedzie???
tak bvardzo bliski . kumpel.. znamy sie od czasow studenckichspororazem przeslzismy
a Siostra Michałą .. wiadomo rodzinkaszczegolnie ze ja najbardziej lubie z rodzenstwa Michala
bardzo sie martwi o Miska .. i jest naprawde spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:18
-
Ania_84 wrote:bedzie ale ani ja ani maz nie pijemy ..Michal nie moze przy kuracji . tylko za zdrowie sie napije..a ja po panienskim jak sie wodki napilam to moj woreczek zolciowy przez 3 dni dawal mi popalc wiec ogranicze sie tez do zdrowia mlodej pary ;/
Oj to kiepskoale jak mus to mus
przynajmniej sie bzyknijcie gdzies na bokaczu
-
amelia04072006 wrote:łoooo to chlopak poużywał
albo co gadali
-
Ania_84 wrote:bedzie ale ani ja ani maz nie pijemy ..Michal nie moze przy kuracji . tylko za zdrowie sie napije..a ja po panienskim jak sie wodki napilam to moj woreczek zolciowy przez 3 dni dawal mi popalc wiec ogranicze sie tez do zdrowia mlodej pary ;/
tak bvardzo bliski . kumpel.. znamy sie od czasow studenckichspororazem przeslzismy
a Siostra Michałą .. wiadomo rodzinkaszczegolnie ze ja najbardziej lubie z rodzenstwa Michala
bardzo sie martwi o Miska .. i jest naprawde spoko