Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja biore dwa rozne i moj syn normalnie sie urodzil i nie zamierzam zmieniac....szkoda ze ten twoj ma takie skutki uboczne
ten lekarz zmienil mi leki i strzelil w 10 tke
a te satany lekowe to po czesci moje chore szukanie w google objawow ..
wiec nie wiem na ile jest to moja ciekawosc ..a na ile wplyw lekow
-
Ania_84 wrote:ja musialam zmeni bo bralam Orfiril..wczesniej depakine .. w dawce ktora przekraczala normy dla pldou kwasu walproinowego ... ;/ a to juz bylo igranie z losem.. pozatym tak zaburzaly mi cykle, mialam mega dlugi a @ byly obfitejak cholera ..puchlamna twarzy .. zatrzymywalam wode..jak sie pozniej okazla wlasni jak zmienilam lekarza .. obydwa leki sa preferowane u mezczyzn ...bo wplywaja na gospodarke hormonalna ..
wiec nie wiem na ile jest to moja ciekawosc ..a na ile wplyw lekowna to sie nie umiera ale masz depreche gotowa
znam to baaaaaardzo dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja musialam zmeni bo bralam Orfiril..wczesniej depakine .. w dawce ktora przekraczala normy dla pldou kwasu walproinowego ... ;/ a to juz bylo igranie z losem.. pozatym tak zaburzaly mi cykle, mialam mega dlugi a @ byly obfitejak cholera ..puchlamna twarzy .. zatrzymywalam wode..jak sie pozniej okazla wlasni jak zmienilam lekarza .. obydwa leki sa preferowane u mezczyzn ...bo wplywaja na gospodarke hormonalna ..
wiec nie wiem na ile jest to moja ciekawosc ..a na ile wplyw lekow
To chociaz tyle ze leki ci dobral....neta ci trzeba zabrac i bedziesz odrazu zdrowszaAnia_84, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:masz bzika - to tak jak ja
na to sie nie umiera ale masz depreche gotowa
znam to baaaaaardzo dobrze
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To chociaz tyle ze leki ci dobral....neta ci trzeba zabrac i bedziesz odrazu zdrowsza
chec kupic sobie podobna kiecke tylko bardziej zielona
jutro farbne sie na mega rudywiec bedzie pasilo
http://urstyle.pl/styl/marysia16/stylizacja/zielona-sukienka-4/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:56
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:kontrola rodzicielska
Asha, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem dlatego chyba jednak jak troche ogarne prace pojde do psychoterapeuty .. z racji tego ze przeszkadza mi to w zyciu ... a nie chce zycia tracic na martwienie sie .. i szukanie jakis chorob .. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 12:01