Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja musialam zmeni bo bralam Orfiril..wczesniej depakine .. w dawce ktora przekraczala normy dla pldou kwasu walproinowego ... ;/ a to juz bylo igranie z losem.. pozatym tak zaburzaly mi cykle, mialam mega dlugi a @ byly obfitejak cholera ..puchlamna twarzy .. zatrzymywalam wode..jak sie pozniej okazla wlasni jak zmienilam lekarza .. obydwa leki sa preferowane u mezczyzn ...bo wplywaja na gospodarke hormonalna ..Asha wrote:Ja biore dwa rozne i moj syn normalnie sie urodzil i nie zamierzam zmieniac....szkoda ze ten twoj ma takie skutki uboczne

ten lekarz zmienil mi leki i strzelil w 10 tke
a te satany lekowe to po czesci moje chore szukanie w google objawow ..
wiec nie wiem na ile jest to moja ciekawosc ..a na ile wplyw lekow
-
masz bzika - to tak jak jaAnia_84 wrote:ja musialam zmeni bo bralam Orfiril..wczesniej depakine .. w dawce ktora przekraczala normy dla pldou kwasu walproinowego ... ;/ a to juz bylo igranie z losem.. pozatym tak zaburzaly mi cykle, mialam mega dlugi a @ byly obfitejak cholera ..puchlamna twarzy .. zatrzymywalam wode..jak sie pozniej okazla wlasni jak zmienilam lekarza .. obydwa leki sa preferowane u mezczyzn ...bo wplywaja na gospodarke hormonalna ..
na to sie nie umiera ale masz depreche gotowa
znam to baaaaaardzo dobrze
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja musialam zmeni bo bralam Orfiril..wczesniej depakine .. w dawce ktora przekraczala normy dla pldou kwasu walproinowego ... ;/ a to juz bylo igranie z losem.. pozatym tak zaburzaly mi cykle, mialam mega dlugi a @ byly obfitejak cholera ..puchlamna twarzy .. zatrzymywalam wode..jak sie pozniej okazla wlasni jak zmienilam lekarza .. obydwa leki sa preferowane u mezczyzn ...bo wplywaja na gospodarke hormonalna ..
To chociaz tyle ze leki ci dobral....neta ci trzeba zabrac i bedziesz odrazu zdrowsza
Ania_84, dotik lubią tę wiadomość
-
wiem dlatego chyba jednak jak troche ogarne prace pojde do psychoterapeuty .. z racji tego ze przeszkadza mi to w zyciu ... a nie chce zycia tracic na martwienie sie .. i szukanie jakis chorob .. ;/amelia04072006 wrote:masz bzika - to tak jak ja
na to sie nie umiera ale masz depreche gotowa
znam to baaaaaardzo dobrze 
Asha lubi tę wiadomość
-
ale wtedy nie bede mogla do Was zagladacAsha wrote:To chociaz tyle ze leki ci dobral....neta ci trzeba zabrac i bedziesz odrazu zdrowsza

chec kupic sobie podobna kiecke tylko bardziej zielona
jutro farbne sie na mega rudy
wiec bedzie pasilo 
http://urstyle.pl/styl/marysia16/stylizacja/zielona-sukienka-4/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:56
dotik lubi tę wiadomość
-
heheh tak przed kazdym wyszukaniem bede wam podsylac link czy moge czytac czy niedotik wrote:kontrola rodzicielska

Asha, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
poczekaj az ci sie dziecko urodzi i nie daj boze zacznie chorowac a nie trafisz na lekarza ktory sie tym bedzie chcial zajac. juz z neta nie wyjdzieszAnia_84 wrote:wiem dlatego chyba jednak jak troche ogarne prace pojde do psychoterapeuty .. z racji tego ze przeszkadza mi to w zyciu ... a nie chce zycia tracic na martwienie sie .. i szukanie jakis chorob .. ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 12:01