Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ale jestem glupia ..maz mnie namowil zebym zatestowala.. i o 17 zrobilam test oczywiscie I krecha zero cieni .. wydal nie potrzebnie kase ;/
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ale jestem glupia ..maz mnie namowil zebym zatestowala.. i o 17 zrobilam test oczywiscie I krecha zero cieni .. wydal nie potrzebnie kase ;/
testem sikanym wcale bym sie nie przejmowala
one baaaaardzo roznie wychodza lub nie wychodza
Asha lubi tę wiadomość
-
a bo popatrzyl na wykres i sie nakrecil..nie moglam mu powiedziec ze nie ;/
ale ja wiem ze nic z tego bo nic na to niewskazuje a tempke to ja mam zawsze taka ..szczegolnie ze wg mnie owu byla 23 dc .. i by sie zgadzalo od wcozrja mnie cyce naparzaja . znaczy sa ciezkie a po drugie od 8-12 dpo zawsz emam rejon wysokich temp
-
Ania_84 wrote:a bo popatrzyl na wykres i sie nakrecil..nie moglam mu powiedziec ze nie ;/
ale ja wiem ze nic z tego bo nic na to niewskazuje a tempke to ja mam zawsze taka ..szczegolnie ze wg mnie owu byla 23 dc .. i by sie zgadzalo od wcozrja mnie cyce naparzaja . znaczy sa ciezkie a po drugie od 8-12 dpo zawsz emam rejon wysokich temp
Moze za wczesnie jeszcze...tulam kochana
-
Ania_84 wrote:a bo popatrzyl na wykres i sie nakrecil..nie moglam mu powiedziec ze nie ;/
ale ja wiem ze nic z tego bo nic na to niewskazuje a tempke to ja mam zawsze taka ..szczegolnie ze wg mnie owu byla 23 dc .. i by sie zgadzalo od wcozrja mnie cyce naparzaja . znaczy sa ciezkie a po drugie od 8-12 dpo zawsz emam rejon wysokich temp -
amelia04072006 wrote:ja bym obstawiala 24 dc bo owulacja najczesciej wystepuje po dniu szczytu sluzu
Moim zdaniem jest dobrze wyznaczona...i jej objawy to potwierdzaja...bol i libido np....sluz mi tez sie zdarza po owu plodny.....ale temp wskazuja na na to ze byla tak jak jest wyznaczone a potem jest spadek na zagniezdzenie 8 dpo....tak mi sie wydaje -
Asha wrote:Moim zdaniem jest dobrze wyznaczona...i jej objawy to potwierdzaja...bol i libido np....sluz mi tez sie zdarza po owu plodny.....ale temp wskazuja na na to ze byla tak jak jest wyznaczone a potem jest spadek na zagniezdzenie 8 dpo....tak mi sie wydaje
Ania_84 lubi tę wiadomość