Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam .. po owu zaczynam byc senna i nawet mi sie nie cche
nawet wczoraj to tak.. aa no dobra..
ale nie wazne..
gorzej bo niemoge sobe znalesc kiecki -
Ania_84 wrote:ja mam .. po owu zaczynam byc senna i nawet mi sie nie cche
nawet wczoraj to tak.. aa no dobra..
ale nie wazne..
gorzej bo niemoge sobe znalesc kieckitypowe objawy ciazowe
pozycze ci cosAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha spoko luz ja i tak sie nie nastawiam bo wiem ze to nie realne..po porstu
Czytalam pamietnik dziewczyny, ktora byla bezplodna...praktycznie menopauze miala i zaszla...wiec bym sie tak nieupieralaAnia_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Czytalam pamietnik dziewczyny, ktora byla bezplodna...praktycznie menopauze miala i zaszla...wiec bym sie tak nieupierala
Asha lubi tę wiadomość
-
ja wlansie zadnych ciazwoch nie mam.. w sumie cycki mam tylko ciezkie
jak co cykl..wzdecia mma tez co cykl
i to by bylo tyle z moich objawow.. aa no i wzrost apetytuale no coz co miesiac go mam i obzera sie jak swinia
-
Ania_84 wrote:ja wlansie zadnych ciazwoch nie mam.. w sumie cycki mam tylko ciezkie
i to by bylo tyle z moich objawow.. aa no i wzrost apetytuale no coz co miesiac go mam i obzera sie jak swinia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja wlansie zadnych ciazwoch nie mam.. w sumie cycki mam tylko ciezkie
No ja juz sie zaczelam obzerackanapki pociskam
z dzemikiem ...chce kto???
Ania_84, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
ja zczne sobie wmawiac ze jest cos mozliwe jak minie 72 dni po kuracji tyle trwa proces spermatogenezy
poki co mamy za soba 42 dni
wiec nie ma czym
zreszta ja sie nawetwiam na biopsjefakt przeraza mnie to i i in vitro ..ale coz :p
ja mam ochote na kanapke.. z nie na slok nutelliamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja zczne sobie wmawiac ze jest cos mozliwe jak minie 72 dni po kuracji tyle trwa proces spermatogenezy
wiec nie ma czym
zreszta ja sie nawetwiam na biopsjefakt przeraza mnie to i i in vitro ..ale coz :p
ja mam ochote na kanapke.. z nie na slok nutelli
Mnie tez przeraza in vitro, ale dlatego ze wiem ze to ostatnia szansa nasza...potem juz nie ma nica mamy tylko jedno podejscie
-
Ania_84 wrote:ja zczne sobie wmawiac ze jest cos mozliwe jak minie 72 dni po kuracji tyle trwa proces spermatogenezy
wiec nie ma czym
ja mam ochote na kanapke.. z nie na slok nutelli
nutella jets gitesWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 19:06
-
Asha uda sie ..a nie mozecie w razie co zamrozic ??
macie cos na rozluznienie zapozyczone od dziewczyn z 30 stek
cati wrote:hhehenalazlam filmik na youtubie z instrukcja jak robic sobie zdjecia tam na dole o.0
https://www.youtube.com/watch?v=gsGwhkraL1Y ciekawa jestem tylko po co