Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:No to chociaz krajobraz rekompensuje straty. Tak pies by sie wam koniecznie przydal
kiedy da wam odpowiedz ?
Noooo...mam tak cholerna nadzieje ze sie zgodzi... Nie powiedzial kiedy...powiedzial ze sie zastanowi...wiec kurwa czekamy
-
amelia04072006 wrote:Matko to jest najlepsze
ja karmilam jedna piersia bo druga mam nieczynna ale pokarmu mialam tyle ze trzech bym wykarmila
przygarne tez twoje
Ja jak urodzilam malego, to wogole nie mialam na poczatku wiec poszedl na butelke....po 4 dniach mnie dopadlo wszystko goraczka 42 i wszystko wszystko -
Asha wrote:Ja jak urodzilam malego, to wogole nie mialam na poczatku wiec poszedl na butelke....po 4 dniach mnie dopadlo wszystko goraczka 42 i wszystko wszystko
-
amelia04072006 wrote:Z nadmiary pokarmu ? Ja nawal pokarmu dostalam w 2 dobie , myslalam ze mi cycki rozwali. Laktator nie dal rady, przystawianie dziecka ani masaze nie pomogly. Musialam dostac bromergon i dopiero mi zeszlo. Ale kurwa cycki mialam jak pamela anderson. Bol niesamowity
No ja tak samo...kapuste sie przyklada albo cieple mleko i to schodzi wtedydomowe sposoby kochana
-
Asha wrote:No ja tak samo...kapuste sie przyklada albo cieple mleko i to schodzi wtedy
domowe sposoby kochana