Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:W lipcu mowisz??? ...hm... Moze byc....to termin ten sam w zasadzie to jade do ciebie...
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:No tak wlasnie pomyslalam ja przed twoim przyjazdem posprzatam chate i przez wysilek wczesniej urodze i pojedziemy razem
Zajebiscienie ma problemu, bo ja tu rodzic napewno nie bede juz to staremu mowilam ...albo w Londynie albo w pl
moze byc u ciebie..pasuje ...nareszcie cie zobacze...aaaaa zajebiscie...i zaraz po porodzie sie zloimy hahahahaha
amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Zajebiscie
nie ma problemu, bo ja tu rodzic napewno nie bede juz to staremu mowilam ...albo w Londynie albo w pl
moze byc u ciebie..pasuje ...nareszcie cie zobacze...aaaaa zajebiscie...i zaraz po porodzie sie zloimy hahahahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Lepiej nie
Patrz a dopiero chwalilas sie taka zajebista upalasna pogoda a tera musisz sztormiaczek i kaloszki zakladac
Kurwa sztormiaczek...tutaj to trzeba miec metalowe kurtki inaczej nie ma sensudobrze bylo ale juz minelo
zima jest przejebana tutaj
-
Asha wrote:Kurwa sztormiaczek...tutaj to trzeba miec metalowe kurtki inaczej nie ma sensu
dobrze bylo ale juz minelo
zima jest przejebana tutaj
-
amelia04072006 wrote:Dlatego nie lubie anglii. Tam ludzie maja czerwone nosy, sa brzydcy i sa brudasami. Aaaa i jeszcze duzo chlaja. Przez to zimno tez nie chcialabym tam mieszkac
No nie dziwie sietutaj u nas na wsi jest troche lepiej...ale pogoda do dupy bo od oceanu daje