Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:juz mam duze problemy z hormonami a pozniej bedzie tylko gorzej . nie chce sie narazac bo chyba trzeba zaczac sie leczyc a i nie chce miec problemow w ciazy czy po niej
..... No ja widzialam moja matke...jak zaszla miala 39 i to juz jednak inna cierpliwosc a w zasadzie jej brak...i ja sie nie nadaje
-
shimmer_lip wrote:Nie wiem. A jak Ci się to dziecko przytrafi jak będziesz miała 41 to co? Co to za wyznacznik? Ja biorę co mi będą dawać nawet jak będę stary człowiek
Kiedyś myślałam, że muszę się wyrobić do 30stki potem życie pokazało, ze się nie uda. Stwierdziłam, że do 35 jak się nie uda to pewnie to nie dla mnie. Teraz biorę co dają i nie stawiam sobie żadnych ograniczeń.Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:
..... No ja widzialam moja matke...jak zaszla miala 39 i to juz jednak inna cierpliwosc a w zasadzie jej brak...i ja sie nie nadaje
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:teraz juz nie. musze pomyslec o nowych testach . kurwa a tak sie cieszylam ze oszczedna sie zrobilam
Wpieprzylas je grzes jak sprzatalastak sprzatnelas ze nie wiesz gdzie wsadzilas hahahah
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale donga bierzesz jeszcze ?
amelia04072006 lubi tę wiadomość