Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:A może nie
może to jest TA owu??? nigdy nie wiadomo
Weź mnie opluj, może pomoże?
Asha lubi tę wiadomość
-
No na wąciszu 35+ laski po 40 są w ciąży więc wiek to nie jest do końca ostateczny wyznacznik i nie ma się co wiekiem za bardzo nakręcać. Wiadomo, że może być trudniej ale trudniej to jest już po 30 rż. Trza wierzyc do końca!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:20
-
shimmer_lip wrote:No na wąciszu 35+ laski po 40 są w ciąży więc wiek to nie jest do końca ostateczny wyznacznik i nie ma się co wiekiem za bardzo nakręcać. Wiadomo, że może być trudniej ale trudniej to jest już po 30 rż. Trza wierzyc do końca!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:22
-
shimmer_lip wrote:No na wąciszu 35+ laski po 40 są w ciąży więc wiek to nie jest do końca ostateczny wyznacznik i nie ma się co wiekiem za bardzo nakręcać. Wiadomo, że może być trudniej ale trudniej to jest już po 30 rż. Trza wierzyc do końca!!!
Moze...chyba ze sie postanowi ze sie po 40 juz nie chce...ja np tez juz za dwa lata nie chce i koniec!!! -
amelia04072006 wrote:to moze nie rob tego z czesto zeby plemniczki mialy czas sie wzmocnic ?
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze...chyba ze sie postanowi ze sie po 40 juz nie chce...ja np tez juz za dwa lata nie chce i koniec!!!
Kiedyś myślałam, że muszę się wyrobić do 30stki potem życie pokazało, ze się nie uda. Stwierdziłam, że do 35 jak się nie uda to pewnie to nie dla mnie. Teraz biorę co dają i nie stawiam sobie żadnych ograniczeń.