Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:no to napisalam ze stosunek tego do tamtego itd , a nie mowila co gin powiedzial - czy ja to ominelam ?
Nie nie mowila.....no wiem ze napisalas, ale ja to odebralam w taki sposob jakbys nie widziala ...niewazne...widzialas i tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:18
-
amelia04072006 wrote:kupie izie donga
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nie nie mowila.....no wiem ze napisalas, ale ja to odebralam w taki sposob jakbys nie widziala ...niewazne...widzialas i tyle...a co sadzisz o jej wyniku??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:10
Asha lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
jakoś przeżyłam ten weekend
mam ostatnie dni l4 więc się dziś relaksuję i idę nadrabiać
Iza kochana ja mam nadzieję, że lekarz ma jakiś plan na te Twoje wyniki! W końcu w gorszych sytuacjach się udaje wszystko na prostą wyprowadzić!!! -
shimmer_lip wrote:Hej kochane
jakoś przeżyłam ten weekend
mam ostatnie dni l4 więc się dziś relaksuję i idę nadrabiać
Iza kochana ja mam nadzieję, że lekarz ma jakiś plan na te Twoje wyniki! W końcu w gorszych sytuacjach się udaje wszystko na prostą wyprowadzić!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:18
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak mowie to dobrze mowie no
gratuluje miki
Jeszcze chłop mi się skatarzył bo spał z młodym ale ja go cholera postawię na nogi. Za tydzień może umieraćale teraz to ma być zwarty i gotowy...gin powiedział że minimum 5 dni hahaha...już widzę jak mój stary wytrzymuje ten maraton
-
mik82 wrote:Dzięki...ale owu znów będzie piękna a po niej znów się zesra wszystko jak zwykle:-(
Jeszcze chłop mi się skatarzył bo spał z młodym ale ja go cholera postawię na nogi. Za tydzień może umieraćale teraz to ma być zwarty i gotowy...gin powiedział że minimum 5 dni hahaha...już widzę jak mój stary wytrzymuje ten maraton
może to jest TA owu??? nigdy nie wiadomo
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzięki...ale owu znów będzie piękna a po niej znów się zesra wszystko jak zwykle:-(