Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:to sie kochana nie doczekasz niestety
jest masakra u mnie, idę i sie lzami zalewam...wieczorem Wam wiecej napisze bo zaraz sie z dziewczynami z pracy spotykam w przerwie przed wizyta u endokrynologa..
ale u Ciebie mik zajebiscie, bardzie sie cieszeu Amelii tez
w ogóle ciesze sie, ze Wam do przodu idzie
Cholera jasna co sie dzieje...ja tu zejde do wieczora jak takie wiesci sa...tulam kochana...powiedz nam cos
-
mik82 wrote:Siemanko laski
Asha plusik maszNie za wcześnie, chłopaki w tym Twoim śluzie na bank poczekali
Amelia faktycznie zaszalała z tym bezowulacyjnym cyklem, który ciążowo się zapowiada terazDong cuda działa
U mnie też pomógł bo pęcherzyk dziś 20 mm i endo 12 mm. Juuuupi!!! Dostałam zastrzyk i zaczynam tygodniowy maraton bzykankowy
Iza teraz czekam na dobre wieści po Twoim grzebańcu...mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mik zajebiscie....wkoncu zielono bedzie
U mnie ta cholera sie przesuwa wczesniej i wczesniej przez te ziolamus to odstawic
w cholere
A u Ciebie dobrze że wczesna owu, mówiłam Ci już że nie ma to jak świeże jajo -
Iza75 wrote:Fsh 30 cos tam, a stosunek z lh 0,48..prolaktyna ponizej normy...najebie sie dzis jak nic, juz mam w dupie wszystko..bede wieczorem jak nie padne
Kurwa......kochana, ale oni to podciagna napewno...przyjdz wieczorem ....ja pierdole
-
Iza75 wrote:to sie kochana nie doczekasz niestety
jest masakra u mnie, idę i sie lzami zalewam...wieczorem Wam wiecej napisze bo zaraz sie z dziewczynami z pracy spotykam w przerwie przed wizyta u endokrynologa..
ale u Ciebie mik zajebiscie, bardzie sie cieszeu Amelii tez
w ogóle ciesze sie, ze Wam do przodu idzie
Iza przykro mi....ja pier...e....już się tak nie cieszę
Czekam na info co tam z Tobą się dzieje Kochana...i tulam
-
Iza75 wrote:Fsh 30 cos tam, a stosunek z lh 0,48..prolaktyna ponizej normy...najebie sie dzis jak nic, juz mam w dupie wszystko..bede wieczorem jak nie padne
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Iza..Twój organizm jeszcze "myśli" ciążowo...przecież Ty 4 miesiące temu w ciąży byłaś więc możesz być w niej i kolejny raz...Będzie dobrze...musi być k...a!!! Nie ma innej opcji...po prostu nie ma
Asha lubi tę wiadomość