Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dobra ashencja
spadam
musze jescze co nie co zrobic a to juz 20:00. dzieki za dzisiaj
Spoczkojak to mowia
nie ka za co...juz mowilam ...i do jutra
rana...bo musze zmierzyc znowu cholera zeby sprawdzic czy owu byla...wiec do rana
-
Hej Kochane!
Nie było mnie od wczoraj bo musiałam się zająć tysiącem rzeczy żeby wyłączyć myślenie. Chata mi błyszczy wręcz, dziś mam testa owu pozytywnego więc z ciekawością czekam na jutrzejszą wizytę u gienia. Ściskam Was i dobrej nocki Wam życzę a ja idę poczytać 100 stron które naskrobałyście jak mnie nie było
Buźka i do jutra -
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane!
Nie było mnie od wczoraj bo musiałam się zająć tysiącem rzeczy żeby wyłączyć myślenie. Chata mi błyszczy wręcz, dziś mam testa owu pozytywnego więc z ciekawością czekam na jutrzejszą wizytę u gienia. Ściskam Was i dobrej nocki Wam życzę a ja idę poczytać 100 stron które naskrobałyście jak mnie nie było
Buźka i do jutra
To powodzenia kochana i trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści
-
Hej
Iza trzymam mocno
Ja szykuje się do pracy i melduję, że nie mam neta w tel do odwołaniatakże będę wieczorem
Wczoraj mięliśmy gości i nie miałam jak do Was wpaść
moja owu znów w kulki sobie leci i rano śluz kremowy i tempka nie chce spaśćjedynie jajnik lekko ćmi, także pewnie sobie znów na nią poczekam. A już obliczylam, że jutro powinna być i wolne sobie za tydzień we wtorek wzięłam żeby te badania porobić i dupa blada. Owu się przesunie i wolne trzeba przełożyć i pewnie znając życie mi nie dadzą wtedy
zobaczymy
Trzymajcie się Kochane:*