Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry kochane
ja dzis od r ana na nogach .. o 14 mamy lekarza maz mi sie tak rozlozyl ze szok ;/
i teraz zglupialam bo w nastepnym tyg mial robic badanie nasienia.. i chyba dupa blada nie ebdziemy go robic ;/
szczepienie tez trzeba odlozyc .. bo nie moze sie szczepic na zoltaczke jak jest infekcja ;/
wiecie co dziewczyny ale dzis mialam porabany sen .. ;/
wogole jakies mam sny powalone..
1. maz byl w Poznaniu ja wzielam samochod i pojechalam gdzies w okolice Elblaga.. bo mi sie mapa snilanoi tam zafasctynowana robilam fotki na jakims jeziorze wracam a tam samochod mi zarabali wezwalam policje a ci domneize oni w weekend nie pracuja
2. snily mi sie noworodki.. 4 ..zdrowiutkie tlusciutkie
3. sen snilo mi sie ze na papierze .. mialam zywa krew.. myslaam ze @ dostalam a tam tylko plama i pozniej znowu noworodki
porabane mam pod sufitem ;P -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dzien dobry kochane
ja dzis od r ana na nogach .. o 14 mamy lekarza maz mi sie tak rozlozyl ze szok ;/
i teraz zglupialam bo w nastepnym tyg mial robic badanie nasienia.. i chyba dupa blada nie ebdziemy go robic ;/
szczepienie tez trzeba odlozyc .. bo nie moze sie szczepic na zoltaczke jak jest infekcja ;/
wiecie co dziewczyny ale dzis mialam porabany sen .. ;/
wogole jakies mam sny powalone..
1. maz byl w Poznaniu ja wzielam samochod i pojechalam gdzies w okolice Elblaga.. bo mi sie mapa snilanoi tam zafasctynowana robilam fotki na jakims jeziorze wracam a tam samochod mi zarabali wezwalam policje a ci domneize oni w weekend nie pracuja
2. snily mi sie noworodki.. 4 ..zdrowiutkie tlusciutkie
3. sen snilo mi sie ze na papierze .. mialam zywa krew.. myslaam ze @ dostalam a tam tylko plama i pozniej znowu noworodki
porabane mam pod sufitem ;P
dobre sny: ) A która nie ma jak stara się o bobasa
Dużo zdrowia dla męża oby szybko mu przeszło ....
-
hehe to dlatego ze wszytskie mi wmawiaja ciaze i tera z mi sie snia posrrane sny :p
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Mik ale super !!! to teraz czekamy na zielonego kropka na końcu innej opcji nie ma
i mam nadzieję że nie będę musiała
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe to dlatego ze wszytskie mi wmawiaja ciaze i tera z mi sie snia posrrane sny :p
mi jak się śniły noworodki to zawsze wyśniłam sobie takiego w swoim życiu więc...
zdrówka dla męża KochanaAnia_84, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:doczytałam, ale te cyferki nic mi nie mówią
bo się nie znam. Z tego co zrozumiałam to jest aż tak źle?
No mi tez nic nie mowia, ale po reakcji stwierdzam zeczekam az Izka wroci i powie co gin powiedzial i byla u endo wiec moze cos wiecej wiadomo
-
Asha wrote:No mi tez nic nie mowia, ale po reakcji stwierdzam ze
czekam az Izka wroci i powie co gin powiedzial i byla u endo wiec moze cos wiecej wiadomo
Matko jak ja bym chciała żeby ona już wróciła i dała znać co tam konkretnie jej nagadali...wykończę się do wieczora -
nick nieaktualnyZajebisty mamy dziś dzień widzę ... Dziewczyny nie dołujcie się proszę!
Też tu wchodzę jak wariatka co 5 minut i nie wiem nawet co napisać takie tu "napięcie" . Pisała że wieczorem da znać , oby było dobrze!!! dacie radę silne z Was kobiety :-*