Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:Zajebisty mamy dziś dzień widzę ... Dziewczyny nie dołujcie się proszę!
Też tu wchodzę jak wariatka co 5 minut i nie wiem nawet co napisać takie tu "napięcie" . Pisała że wieczorem da znać , oby było dobrze!!! dacie radę silne z Was kobiety :-*
Jak pobedziesz z nami dluzej to tez bedziesz miec dolabo my tu przezywamy kazda zla wiadomosc jaj nasza wlasna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:09
-
Asha wrote:Jak pobedziesz z nami dluzej to tez bedziesz miec dola
bo my tu przezywamy kazda zla wiadomosc jaj nasza wlasna
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jak pobedziesz z nami dluzej to tez bedziesz miec dola
bo my tu przezywamy kazda zla wiadomosc jaj nasza wlasna
-
Asha wrote:To ja poczekam do 5 na ciebie i sie razem zloimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:16
-
25staraczka25 wrote:Już przeżywam tylko tak jak pisałam czasem nie wiem co wam napisać . Teksty typu będzie dobrze lepiej itp czasem są nie na miejscu ale co nam zostaje oprócz życia nadzieją i czekaniem
Dobrze ze juz do tego doszlastyle ze niektore z nas juz nie maja nadzieji kochana
-
mik82 wrote:To poczekaj... nie mam siły pracować, trzy dokumenty zaksięgowałam od rana i tylko czytam o tym lh i fsh ...
No ja tez...i dalej nic nie wiemdobra to czekam ..daj znac jak juz bedziesz w domu gotowa..ja juz whiskacza mam
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Już przeżywam tylko tak jak pisałam czasem nie wiem co wam napisać . Teksty typu będzie dobrze lepiej itp czasem są nie na miejscu ale co nam zostaje oprócz życia nadzieją i czekaniem
Czasami jak sie napisze, ze sie nie wie co napisac, ale sie jest...pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:27
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nam tez...ale po tak dlugiej walce..juz nic sie w sobie nie ma
ani sily ani nadzieji
Mimo wszystko jednego można Wam zazdrościć , że nie ważne co by się działo i tak jesteście razem . . . Czytając wasze posty pamiętniki wnioskuję że jesteście mega silnymi kobietami pomimo przeciwności ( nawet jeśli piszesz że już jej nie masz) . I dla mnie jesteście takim właśnie autorytetem że warto walczyć nawet bez skutku i bez nadziei . . .Asha lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Mimo wszystko jednego można Wam zazdrościć , że nie ważne co by się działo i tak jesteście razem . . . Czytając wasze posty pamiętniki wnioskuję że jesteście mega silnymi kobietami pomimo przeciwności ( nawet jeśli piszesz że już jej nie masz) . I dla mnie jesteście takim właśnie autorytetem że warto walczyć nawet bez skutku i bez nadziei . . .
Nie wy jestescie...tylko my jestesmyjestes jedna z nas teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:30
25staraczka25, mik82, amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny