Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Noooo...nie ma sensu...ja juz swojego nie widze nawet
Amelii przysłonił wszystkie suwaki
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Amelia
super suwaczk
noo wystalismy sie u lekarza i w sumie wiecej dowiedzialam sie od farnmaceuty ;/
nie dosc ze pizda spoznila sie pol godziny to jeszcze wizyta trwala 5 min..mowie ze maz bierze dodatkowo leki ..a ta nie wazne to co przepisuje mozna ze wszytskim brac.. wrrr ;/
wogole mam takiego dziewczyny dzis wkurwa ze nie wiem.. jadac samochodem chyba wiecej orzeklanstw moj maz nie slyszal
gosci na mnie trabi zebym jechala.. tak na penwo .. jak kuzwa jedzie samochod dla panicz a sie w niego wpierdole.. nozszesz.. a pozneij jak juz ruszylam to koles trzymal sie gdzie s z kilometr ode mnie ;/ to łajze tak zblokowalam mpozniej ze nie mogl mnie minac i specjalnie przepuszczalam grzecznie wszytskich pieszych
Taki dzien do dupy jakis
wielki gogus kuzwa w audicy .. guwniarz piperzony ;/ -
super suwaczk
noo wystalismy sie u lekarza i w sumie wiecej dowiedzialam sie od farnmaceuty ;/
nie dosc ze pizda spoznila sie pol godziny to jeszcze wizyta trwala 5 min..mowie ze maz bierze dodatkowo leki ..a ta nie wazne to co przepisuje mozna ze wszytskim brac.. wrrr ;/
wogole mam takiego dziewczyny dzis wkurwa ze nie wiem.. jadac samochodem chyba wiecej orzeklanstw moj maz nie slyszal
gosci na mnie trabi zebym jechala.. tak na penwo .. jak kuzwa jedzie samochod dla panicz a sie w niego wpierdole.. nozszesz.. a pozneij jak juz ruszylam to koles trzymal sie gdzie s z kilometr ode mnie ;/ to łajze tak zblokowalam mpozniej ze nie mogl mnie minac i specjalnie przepuszczalam grzecznie wszytskich pieszych
wielki gogus kuzwa w audicy .. guwniarz piperzony ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
super suwaczk
wielki gogus kuzwa w audicy .. guwniarz piperzony ;/ -
amelia04072006 wrote:mam taki kalkulator na necie i wedlug niej owulke mialas 12
No no...no to jak mialysmy razem to jak u mnie jeden a u ciebie trzy....od ostartniego bzykania to liczysz???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:37
-
amelia04072006 wrote:łoooo to ja juz grzeczna bede
nie no wkurza mie jak taki pajac wielce sie burzy ;/
jak mu nie pasuje niech jedzie inna trasa mialam jeszcze ochote na tym skrecie wlaczyc awaryjne wyjsc i go opiperzyc ;/ ale maz mnie powstrzymal -
Ania_84 wrote:Dziewczynki nasze dzieciecia tak naprawde licza dni od 1 dnia @
widec wiecie ;P
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:z tego co wiem to na usg dziecko i tak jest mlodsze 14 dni wiec ten termin od @ jest taki pic na wode bo przeciez nigdy nie wiadomo kiedy dochodzi do zagniezdzenia - chyba nie ?
-
Asha wrote:Zima sie zaczela
wpieprzam zarcie na potege ...mas,akra