Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Myslisz ze sie przyzna???
Asha daj macha a nie tak sama jarasz...za każdym razem jak na Ciebie patrzę to mi się chce palić -
Ania_84 wrote:heheh a to dlaczego
nie no wkurza mie jak taki pajac wielce sie burzy ;/
jak mu nie pasuje niech jedzie inna trasa mialam jeszcze ochote na tym skrecie wlaczyc awaryjne wyjsc i go opiperzyc ;/ ale maz mnie powstrzymal -
Ania_84 wrote:witam w klubie wlasnie pozarlam kajmaka, 4 kanapki a raczje grzanki z szynka i serem ... kisiel, i mam ochrte na budyn z sokiem malinowym
No ja zupe...4 bulki z czekolada i juz pomidory z cebula pokrojone dojrzewaja25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No no...no to jak mialysmy razem to jak u mnie jeden a u ciebie trzy....
od ostartniego bzykania to liczysz???
KAPISZI ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:42
-
mik82 wrote:a Ty byś się przyznała jakbyś chciała być w centrum?
Asha daj macha a nie tak sama jarasz...za każdym razem jak na Ciebie patrzę to mi się chce palić
nooo
ddlatego chociaz zdjecie wstawilam ...urodze i zapale...chyba ze in vitro nie wyjdzie to wtedy
-
Asha wrote:No ja zupe...4 bulki z czekolada i juz pomidory z cebula pokrojone dojrzewaja
Amelia PMS to to jest ale nie ciazowymik82 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:witam w klubie wlasnie pozarlam kajmaka, 4 kanapki a raczje grzanki z szynka i serem ... kisiel, i mam ochrte na budyn z sokiem malinowym
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No ja zupe...4 bulki z czekolada i juz pomidory z cebula pokrojone dojrzewaja
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
nooo
ddlatego chociaz zdjecie wstawilam ...urodze i zapale...chyba ze in vitro nie wyjdzie to wtedy