Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:Ale nawet jeśli była to teraz nie wiem kiedy miałabym badania porobić, bo nie wiem ile dni po owu teoretycznie jestem
kur..... a tak się nastawiam na te badania
A jak był bezowulacyjny to badania tez do dupy będą i tylko pieniądze wywalakuwa, kuwa, kuwa !!!!!!
-
Ania przykro mi z powodu testu ale może faktycznie lepiej poczekać na zdrowe plemniory?
Iza będzie dobrze u Ciebie, nie wierzę że mogło Ci tak wygasnąć wszystko w dwa lata...przecież Ty masz zdrowego, małego brzdąca więc chwilunię poczekamy i będzie drugiA z tym męskim problemem to ja Cię doskonale rozumiem.
U mnie wczoraj chłop chory ale twardo stanął na wysokości zadania i jak już było zajebiście fajnie to nagle "maaaaaaaammooooooooooo"!!!! noż k...a. Stary go kładł spać i efekt był taki że dziecko latarki pod poduszką nie miało a według niego musi mieć na wszelki wielki gdyby w nocy siku chciał. No i jak ja go kładę spać to pamiętam o tych wszystkich pierdołach no ale ten mój....szkoda gadać. Oczywiście ja wkurwiona na maxa bo wiem że z dwie godz wcześniej mi jajo pękło ale stwierdziłam że mam wyjeb.... i poszłam do drugiego pokoju na tv. No ale chyba staremu trochę zależy bo przylazł bidny zagilowany i zrobił co należyWprawdzie z przyjemnością to nie za wiele miało wspólnego no ale....nie zawsze można mieć wszystko
Akurat wczoraj wolałam plemniory niż przyjemność
A i na koniec AMELIA DZKIĘKUJĘ CI KOCHANA Z CAŁEGO SERDUCHA, bo esberitox w dwa dni mi dziecko z choroby wyciągnął. Wkładam go na stałę do domowej apteczki.Iza75, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Gigsa na moje oko to Ty miałaś albo owu z wczoraj na dziś albo 9 dc ale obstawiam bardziej tą pierwszą opcję
U mnie zawsze jak cos to do tej pory tempka po owu spada na jeden dzień 7 do jak spadnie tym razem to może jednak owu była z wczoraj na dziśmik82 lubi tę wiadomość
-
Mik ufffff
czytałam z zapartym tchem czy się udało czy nie. Ale jest git
Właśnie wczoraj zapomniałam zapytać czy ten lek pomógł, ale już wiem, że takmik82 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Mik ale akcja
straszne to ale smieszne tez
szkoda, ze przyjemność musi czasem zejść na daaalszy plan..u mnie tak jest...ale najwazniejsze, ze strzelil gola
a ten esberitox to takim maluchom jak mój tez mozna podawac?Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no z deka lepiej bo inaczej to chyba do trumny bym sie musiala polozyc
Amelia ten esberitox to glutowi moge dać tez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 09:22
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość