Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz podobny wykres do mojego...z ostatnich paru dni...jezeli owu byla...to bardzo wczesna wiec temp nie miala kiedy spasc...wiec mogla byc nawet w 8 dc
nie ma cos sie lamac...dowiemy sie za kilka dni...jak byla to git...jak jeszcze nie byla to jeszcze moze byc
narazie wyglada ze byla
zobaczymy jutro i pojutrze
-
Ale nawet jeśli była to teraz nie wiem kiedy miałabym badania porobić, bo nie wiem ile dni po owu teoretycznie jestem
kur..... a tak się nastawiam na te badania
A jak był bezowulacyjny to badania tez do dupy będą i tylko pieniądze wywalakuwa, kuwa, kuwa !!!!!!
-
gigsa wrote:Ale nawet jeśli była to teraz nie wiem kiedy miałabym badania porobić, bo nie wiem ile dni po owu teoretycznie jestem
kur..... a tak się nastawiam na te badania
A jak był bezowulacyjny to badania tez do dupy będą i tylko pieniądze wywalakuwa, kuwa, kuwa !!!!!!
Jak byla to ci wyznaczy za kilka dni..a badania mozesz zrobic w 7/8 dniu po owu bedzie dobrze, jak masz bezowulacyjny no to kicha ....ale watpie jeszcze nie wiadomo, jeszcze poczekajmy, za wczesnie jeszcze zeby zakladac ze jest bezowulacyjny -
Asha wrote:Jak byla to ci wyznaczy za kilka dni..a badania mozesz zrobic w 7/8 dniu po owu bedzie dobrze, jak masz bezowulacyjny no to kicha ....ale watpie jeszcze nie wiadomo, jeszcze poczekajmy, za wczesnie jeszcze zeby zakladac ze jest bezowulacyjny
a tak nadal nic nie będę wiedziała
-
Dzien dobry
noo dla swietego spokoju zrobilam tescik
oczywiscie I krechaale to nic
bo i tak robilam go tylko i wylacznie dla potwierdzenia tego o czym wiem
-
Hej kochane, na chwile zaglądam...dzis juz lepiej sie czuje i to jest glownie Wasza zasluga, naprawdę. Jak to dobrze czuc, ze sie nie jest samemu...tzn ja wiem, ze to jest tylko mój problem ale latwiej go wziąć na klate jak pomagacie dźwignąć
kocham Was za to i jeszcze raz dziekuje za wsparcie.
powiem Wam, ze mojego męża tez to niesamowicie dużo stresu kosztuje..wczoraj mimo największych checi nie dalo rady sie bzyknac..a dzis rano zajęli nam to prawie godzinę...az mi szkoda sie zrobilo mojego staregosam powiedział, ze swiadomosc tego, ze ten pęcherzyk jest wlacza mu niemal blokadę...kurwa jak nie urok to sraczka...ale sukces byl rano, nie nastawiam sie absolutnie bo wiadomo ale przynajmniej szansa wykorzystana
gigsa kurde wiem jak sie wkurwiasz bo taka niewiadoma i juz cale plany biora w leb..a kasy fakt szkoda bo to kwestia kilkadziesiat zeta za każde...nie wiem co tam wynika z wykresu u Ciebie niestety... -
Izka kochana ciesz sie ze juz lepiej sie czujesz
kiepsko natomiast co do bzykania i ze na starego jajko dziala jak plachta na byka
dobrze ze rano dalo rade
Aniaszkoda, ale jak temp sie utrzyma to moze na bete by bylo warto sie skusic
Iza75, Ania_84 lubią tę wiadomość