Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza ja tylko przed snem zajrzałam żeby Ci powiedzieć że nie ma zamykania warsztatu. Moim zdaniem te Twoje badania są w złym dniu robione Fsh i lh robi się w 3 dniu cyklu,najpóźniej w 5 a w 7 to jest za późno A najważniejsze jest to że masz pęcherzyka Ściskam Cię Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:35
gigsa lubi tę wiadomość
-
Kurde nie zdążyłam
Iza czyli nie jest tak źle
Powtórz badania w następnym cyklu tak jak dziewczyny piszą i szukaj dobrego gina, który lachy na to nie położy. Masz wizytę za 1,5 tygodnia jeśli dobrze pamiętam. Zobaczymy co powie. Niech mąż robi badania i do dzieła. Zamawiaj donga jak nasza ekspertka radzi. My mocno trzymamy kciuki za Ciebie :* -
mik82 wrote:Iza ja tylko przed snem zajrzałam żeby Ci powiedzieć że nie ma zamykania warsztatu. Moim zdaniem te Twoje badania są w złym dniu robione Fsh i lh robi się w 3 dniu cyklu,najpóźniej w 5 a w 7 to jest za późno A najważniejsze jest to że masz pęcherzyka Ściskam Cię Kochana
-
Wstał
Hej Kochane, ja tylko na sekundę tempkę wpisać i przywitać się z rańca i idę dziecię zerwać ze snu i do pracyAsha, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam witam...co u ciebie...tez sie tak wyspalas jak ja
taknajchętniej bym pół dnia w łóżku została. a tu dupa, so roboty trzeba iść. może zadzwonię do pracy i powiem że dziś nie przyjdę bo wolę w łóżku zostać
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:tak
najchętniej bym pół dnia w łóżku została. a tu dupa, so roboty trzeba iść. może zadzwonię do pracy i powiem że dziś nie przyjdę bo wolę w łóżku zostać
O to to to
Ja mam jedyny dzien dzisiaj kiedy ide i stary akurat dzisiaj musial wstac o 5 i mnie rozbudzil...no masakrawolne ma a 5 wstal
czasmi lepiej samemu byc
-
Co tam u Was ?
Mik widzę, że owu zaliczyła
Dotik się wzbija po zagnieżdżeniu
A ja jestem wkurwiona i załamana, bo mam chyba cykl bezowua miałam taką nadzieję, że zrobię badania w tym miesiącu, a tak dupa, bo nawet jeśli jakimś cudem owu była to nawet nie wiem kiedy