Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzepraszam Dziewczyny musiałam zadzwonić do ważnej mi osoby i o coś zapytać ... Izunia zmień lekarza . Moja mama teraz była w Polsce (mieszka w Szwecji) badać hormony . Ma zajebista lekarkę jedną z lepszych w Krakowie i po zapytaniu jej o twoje wyniki to wcale nie wygląda to źle ... Wyniki trzeba powtórzyć bo robi się je na początku cyklu 2 -3 dzień . Ona teraz jest w okresie przed menopauza i jej wyniki są gorsze od Twoich (tzn konkretnie bo o to pytałam) FSH wynosi prawie 60 i jej lekarka z uśmiechem powiedziała , że jeszcze w ciąże by zaszła a ma 48 lat ... Jeśli u Ciebie owulka występuje to znaczy że jest bardzooo duża szansa ale potrzebujesz wspomagaczy i tyle ... Dobrego lekarza przede wszystkim ! Ja wierzę w to że będziesz mamą po raz drugi i ty też musisz
teraz nadrobię trochę wątków waszych to będę w temacie
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:bo moje dziecko boi sie spac sama wiec musze z nia spac w pokoju. mamy lozko pietrowe ale ona lubi byc przy mnie wiec dzisiaj mamy noc w jednym lozku ałaaaaa
..na troche
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Przepraszam Dziewczyny musiałam zadzwonić do ważnej mi osoby i o coś zapytać ... Izunia zmień lekarza . Moja mama teraz była w Polsce (mieszka w Szwecji) badać hormony . Ma zajebista lekarkę jedną z lepszych w Krakowie i po zapytaniu jej o twoje wyniki to wcale nie wygląda to źle ... Wyniki trzeba powtórzyć bo robi się je na początku cyklu 2 -3 dzień . Ona teraz jest w okresie przed menopauza i jej wyniki są gorsze od Twoich (tzn konkretnie bo o to pytałam) FSH wynosi prawie 60 i jej lekarka z uśmiechem powiedziała , że jeszcze w ciąże by zaszła a ma 48 lat ... Jeśli u Ciebie owulka występuje to znaczy że jest bardzooo duża szansa ale potrzebujesz wspomagaczy i tyle ... Dobrego lekarza przede wszystkim ! Ja wierzę w to że będziesz mamą po raz drugi i ty też musisz
teraz nadrobię trochę wątków waszych to będę w temacie
..nie nakrecac sie tylko nie nakkrecac ..dzieki kochana
Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:o żesz w morde -miód na moje uszy
..nie nakrecac sie tylko nie nakkrecac ..dzieki kochana
Iza75 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Nie ma za co wolałam zapytać mamy bo wiem , że teraz jest w temacie menopauzy także nie zamykaj warsztatu a działaj dalej :* przede wszystkim NO STRESS :* :* :*
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny