X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Cholera wie :-( w tym tygodniu :-( czekamy na telefon :-(
    O. To czekamy i daj znać jak tylko będą :) To trzymam kciuki i czaruję zeby były ok :) w koncu wszystkie baby to czarownice :D

Asha lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    O. To czekamy i daj znać jak tylko będą :) To trzymam kciuki i czaruję zeby były ok :) w koncu wszystkie baby to czarownice :D

Dam dam, tylko to ciagle czekanie mnie do szlu doprowadza, jak nie zadzwonia do piatku to moj do nich zadzwoni ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dam dam, tylko to ciagle czekanie mnie do szlu doprowadza, jak nie zadzwonia do piatku to moj do nich zadzwoni ;-)
    Pewnie, że tak. W końcu z dobrego serca Wam tych badań nie robią :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Pewnie, że tak. W końcu z dobrego serca Wam tych badań nie robią :)

No troche nas to kosztowalo ;-) i nie tylko nerwow ;-)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy jest sens żebym w tym miesiącu robiła te badania? Nie chce wywalać kasy niepotrzebnie, a nie wiem kiedy owu była- będzie oczywiście jeśli w ogóle będzie. Nawet jeśli będzie to nie wiem kompletnie kiedy czyli tym samym kiedy miałbym zrobić te badania ?????

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Laski czy jest sens żebym w tym miesiącu robiła te badania? Nie chce wywalać kasy niepotrzebnie, a nie wiem kiedy owu była- będzie oczywiście jeśli w ogóle będzie. Nawet jeśli będzie to nie wiem kompletnie kiedy czyli tym samym kiedy miałbym zrobić te badania ?????
    A co Ty chcesz dokładnie zrobić?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A co Ty chcesz dokładnie zrobić?
    Progesteron, prolaktyne, Tsh, t3, t4

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Progesteron, prolaktyne, Tsh, t3, t4
    tsh i ft 3 i 4 możesz moim zdaniem robić. Progesteron jeśli nie będziesz miała ovu to Ci wyjdzie źle więc bym się wstrzymała.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym mam brać luteinę i w tym czasie robić badania i czy Luteina nie wpływa na wyniki badań? A może w tym miesiącu jej nie brać? Ale jak nie wezmę to znów będę plamić połowę cyklu:( kurwa mać już mnie to dobija wszystko. W następnym miesiącu prawdopodobnie znów owu pójdzie się jebać, bo 3 tygodnie z mężem będziemy się mijać.

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ta jeb. ... szyja nadal się nie zamknęła :(

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej widzę ,że u Ciebie gigsa to co u mnie :/ cos mi się wydaję , że owu nie będzie a szyja też otwarta od kilku dni :/ szxlag mnie trafi w tym cyklu .... jutro idę na usg zobaczymy co powiedzą :/

• gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej widzę ,że u Ciebie gigsa to co u mnie :/ cos mi się wydaję , że owu nie będzie a szyja też otwarta od kilku dni :/ szxlag mnie trafi w tym cyklu .... jutro idę na usg zobaczymy co powiedzą :/
    To obie mamy może cykl w dupę :(
    Oby u Ciebie jutro coś się wyjaśniło to będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja niestety wizytę mam dopiero 18 listopada :( a znając moje szczęście to znów mi się cykl przeciągnie i akurat na wizytę będę miała @ i znów mnie nie zbada :( już mi wyć się chce od tego wszystkiego ; ( czuję, że coś jest ze mną nie tak i tylko tracę czas

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Poza tym mam brać luteinę i w tym czasie robić badania i czy Luteina nie wpływa na wyniki badań? A może w tym miesiącu jej nie brać? Ale jak nie wezmę to znów będę plamić połowę cyklu:( kurwa mać już mnie to dobija wszystko. W następnym miesiącu prawdopodobnie znów owu pójdzie się jebać, bo 3 tygodnie z mężem będziemy się mijać.
    Luteina wpływa na wynik progesteronu. Chyba bym jej nie brała i w następnym cyklu zrobiła resztę hormonów. Ale niech się jeszcze dziewczyny wypowiedzą.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Oby u Ciebie jutro coś się wyjaśniło to będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja niestety wizytę mam dopiero 18 listopada :( a znając moje szczęście to znów mi się cykl przeciągnie i akurat na wizytę będę miała @ i znów mnie nie zbada :( już mi wyć się chce od tego wszystkiego ; ( czuję, że coś jest ze mną nie tak i tylko tracę czas

:(

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    To weź w tym cyklu lutkę zeby mieć cykl krótszy a jak w następnym będziesz robiła badania to do drugiej fazy cyklu już wynik powinien być ok.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma to i ja idę. Muszę futro wysikać i kupić pojemniczki na mocz bo do analizy trza oddać. Ciągle mi ten głupi mocz źle wychodzi :(
    Całuję wszystkie i pewnie do jutra bo wieczorami to ja niedysponowana jestem :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, cały czas Was podczytuję, ale mam całą chatę do ogarnięcia, bo od soboty nic nie było ruszone :P Trochę się nazbierało :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki... Jak czytam dyrdymały jakie piszą dziewczyny na of to śmiać mi się chce... Dobra lektura na poprawę humoru :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

A nie mozesz isc do innego gina teraz zeby zobaczyl co z pecherzem sie dzieje????

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Hej dziewczyny, cały czas Was podczytuję, ale mam całą chatę do ogarnięcia, bo od soboty nic nie było ruszone :P Trochę się nazbierało :P

No witaj kochana nareszcie :-) tesknilam :-) co u ciebie???

‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ