Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:O. To czekamy i daj znać jak tylko będą
To trzymam kciuki i czaruję zeby były ok
w koncu wszystkie baby to czarownice
Dam dam, tylko to ciagle czekanie mnie do szlu doprowadza, jak nie zadzwonia do piatku to moj do nich zadzwoni -
Laski czy jest sens żebym w tym miesiącu robiła te badania? Nie chce wywalać kasy niepotrzebnie, a nie wiem kiedy owu była- będzie oczywiście jeśli w ogóle będzie. Nawet jeśli będzie to nie wiem kompletnie kiedy czyli tym samym kiedy miałbym zrobić te badania ?????
-
gigsa wrote:Laski czy jest sens żebym w tym miesiącu robiła te badania? Nie chce wywalać kasy niepotrzebnie, a nie wiem kiedy owu była- będzie oczywiście jeśli w ogóle będzie. Nawet jeśli będzie to nie wiem kompletnie kiedy czyli tym samym kiedy miałbym zrobić te badania ?????
-
Poza tym mam brać luteinę i w tym czasie robić badania i czy Luteina nie wpływa na wyniki badań? A może w tym miesiącu jej nie brać? Ale jak nie wezmę to znów będę plamić połowę cyklu:( kurwa mać już mnie to dobija wszystko. W następnym miesiącu prawdopodobnie znów owu pójdzie się jebać, bo 3 tygodnie z mężem będziemy się mijać.
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej widzę ,że u Ciebie gigsa to co u mnie
cos mi się wydaję , że owu nie będzie a szyja też otwarta od kilku dni
szxlag mnie trafi w tym cyklu .... jutro idę na usg zobaczymy co powiedzą
Oby u Ciebie jutro coś się wyjaśniło to będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja niestety wizytę mam dopiero 18 listopadaa znając moje szczęście to znów mi się cykl przeciągnie i akurat na wizytę będę miała @ i znów mnie nie zbada
już mi wyć się chce od tego wszystkiego ; ( czuję, że coś jest ze mną nie tak i tylko tracę czas
-
gigsa wrote:Poza tym mam brać luteinę i w tym czasie robić badania i czy Luteina nie wpływa na wyniki badań? A może w tym miesiącu jej nie brać? Ale jak nie wezmę to znów będę plamić połowę cyklu:( kurwa mać już mnie to dobija wszystko. W następnym miesiącu prawdopodobnie znów owu pójdzie się jebać, bo 3 tygodnie z mężem będziemy się mijać.
-
nick nieaktualnygigsa wrote:To obie mamy może cykl w dupę
Oby u Ciebie jutro coś się wyjaśniło to będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja niestety wizytę mam dopiero 18 listopadaa znając moje szczęście to znów mi się cykl przeciągnie i akurat na wizytę będę miała @ i znów mnie nie zbada
już mi wyć się chce od tego wszystkiego ; ( czuję, że coś jest ze mną nie tak i tylko tracę czas
-
gigsa wrote:To obie mamy może cykl w dupę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:To obie mamy może cykl w dupę
A nie mozesz isc do innego gina teraz zeby zobaczyl co z pecherzem sie dzieje????