WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Cholera wie :-( w tym tygodniu :-( czekamy na telefon :-(
    O. To czekamy i daj znać jak tylko będą :) To trzymam kciuki i czaruję zeby były ok :) w koncu wszystkie baby to czarownice :D

Asha lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    O. To czekamy i daj znać jak tylko będą :) To trzymam kciuki i czaruję zeby były ok :) w koncu wszystkie baby to czarownice :D

Dam dam, tylko to ciagle czekanie mnie do szlu doprowadza, jak nie zadzwonia do piatku to moj do nich zadzwoni ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dam dam, tylko to ciagle czekanie mnie do szlu doprowadza, jak nie zadzwonia do piatku to moj do nich zadzwoni ;-)
    Pewnie, że tak. W końcu z dobrego serca Wam tych badań nie robią :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Pewnie, że tak. W końcu z dobrego serca Wam tych badań nie robią :)

No troche nas to kosztowalo ;-) i nie tylko nerwow ;-)

• gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy jest sens żebym w tym miesiącu robiła te badania? Nie chce wywalać kasy niepotrzebnie, a nie wiem kiedy owu była- będzie oczywiście jeśli w ogóle będzie. Nawet jeśli będzie to nie wiem kompletnie kiedy czyli tym samym kiedy miałbym zrobić te badania ?????

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Laski czy jest sens żebym w tym miesiącu robiła te badania? Nie chce wywalać kasy niepotrzebnie, a nie wiem kiedy owu była- będzie oczywiście jeśli w ogóle będzie. Nawet jeśli będzie to nie wiem kompletnie kiedy czyli tym samym kiedy miałbym zrobić te badania ?????
    A co Ty chcesz dokładnie zrobić?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A co Ty chcesz dokładnie zrobić?
    Progesteron, prolaktyne, Tsh, t3, t4

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Progesteron, prolaktyne, Tsh, t3, t4
    tsh i ft 3 i 4 możesz moim zdaniem robić. Progesteron jeśli nie będziesz miała ovu to Ci wyjdzie źle więc bym się wstrzymała.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym mam brać luteinę i w tym czasie robić badania i czy Luteina nie wpływa na wyniki badań? A może w tym miesiącu jej nie brać? Ale jak nie wezmę to znów będę plamić połowę cyklu:( kurwa mać już mnie to dobija wszystko. W następnym miesiącu prawdopodobnie znów owu pójdzie się jebać, bo 3 tygodnie z mężem będziemy się mijać.

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ta jeb. ... szyja nadal się nie zamknęła :(

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej widzę ,że u Ciebie gigsa to co u mnie :/ cos mi się wydaję , że owu nie będzie a szyja też otwarta od kilku dni :/ szxlag mnie trafi w tym cyklu .... jutro idę na usg zobaczymy co powiedzą :/

• gigsa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej widzę ,że u Ciebie gigsa to co u mnie :/ cos mi się wydaję , że owu nie będzie a szyja też otwarta od kilku dni :/ szxlag mnie trafi w tym cyklu .... jutro idę na usg zobaczymy co powiedzą :/
    To obie mamy może cykl w dupę :(
    Oby u Ciebie jutro coś się wyjaśniło to będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja niestety wizytę mam dopiero 18 listopada :( a znając moje szczęście to znów mi się cykl przeciągnie i akurat na wizytę będę miała @ i znów mnie nie zbada :( już mi wyć się chce od tego wszystkiego ; ( czuję, że coś jest ze mną nie tak i tylko tracę czas

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Poza tym mam brać luteinę i w tym czasie robić badania i czy Luteina nie wpływa na wyniki badań? A może w tym miesiącu jej nie brać? Ale jak nie wezmę to znów będę plamić połowę cyklu:( kurwa mać już mnie to dobija wszystko. W następnym miesiącu prawdopodobnie znów owu pójdzie się jebać, bo 3 tygodnie z mężem będziemy się mijać.
    Luteina wpływa na wynik progesteronu. Chyba bym jej nie brała i w następnym cyklu zrobiła resztę hormonów. Ale niech się jeszcze dziewczyny wypowiedzą.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Oby u Ciebie jutro coś się wyjaśniło to będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja niestety wizytę mam dopiero 18 listopada :( a znając moje szczęście to znów mi się cykl przeciągnie i akurat na wizytę będę miała @ i znów mnie nie zbada :( już mi wyć się chce od tego wszystkiego ; ( czuję, że coś jest ze mną nie tak i tylko tracę czas

:(

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    To weź w tym cyklu lutkę zeby mieć cykl krótszy a jak w następnym będziesz robiła badania to do drugiej fazy cyklu już wynik powinien być ok.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikogo nie ma to i ja idę. Muszę futro wysikać i kupić pojemniczki na mocz bo do analizy trza oddać. Ciągle mi ten głupi mocz źle wychodzi :(
    Całuję wszystkie i pewnie do jutra bo wieczorami to ja niedysponowana jestem :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, cały czas Was podczytuję, ale mam całą chatę do ogarnięcia, bo od soboty nic nie było ruszone :P Trochę się nazbierało :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki... Jak czytam dyrdymały jakie piszą dziewczyny na of to śmiać mi się chce... Dobra lektura na poprawę humoru :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

A nie mozesz isc do innego gina teraz zeby zobaczyl co z pecherzem sie dzieje????

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Hej dziewczyny, cały czas Was podczytuję, ale mam całą chatę do ogarnięcia, bo od soboty nic nie było ruszone :P Trochę się nazbierało :P

No witaj kochana nareszcie :-) tesknilam :-) co u ciebie???

‹‹ 1558 1559 1560 1561 1562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ