Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znowu wymiotuję
i zaczyna mnie to bawić
jestem w 15tc i dalej rzygam
ciekawe czy już mi tak zostanie
jeśli tak to pierdolę i nie wracam do roboty
a po chwilowej euforii związanej z dzidziolem jednak dopada mnie zmartwienie moją własną skromną osobą
bo nie mówiłam Wam ale ta moja torbiel to się jednak nie zmniejsza nic a nic, były jakieś mniejsze wymiary na tym poprzednim usg ale teraz pani mnie wymordowała baaardzo i dalej ma 7 cm jej zdaniem i ogólnie to wg pani raczej to nie jest zwykła torbiel i jej zdaniem mam to skonsultować bo dopiero wynik histopatologii może powiedzieć czy nie jest to coś złośliwego
jakieś wtręty ma ta torbiel i to jej się baaardzo nie podobało
Takie życie, jak coś idzie dobrze to jebie się coś innegoale nie będę się tym martwić na zapas
-
shimmer_lip wrote:Ja znowu wymiotuję
i zaczyna mnie to bawić
a po chwilowej euforii związanej z dzidziolem jednak dopada mnie zmartwienie moją własną skromną osobą
bo nie mówiłam Wam ale ta moja torbiel to się jednak nie zmniejsza nic a nic, były jakieś mniejsze wymiary na tym poprzednim usg ale teraz pani mnie wymordowała baaardzo i dalej ma 7 cm jej zdaniem i ogólnie to wg pani raczej to nie jest zwykła torbiel i jej zdaniem mam to skonsultować bo dopiero wynik histopatologii może powiedzieć czy nie jest to coś złośliwego
Takie życie, jak coś idzie dobrze to jebie się coś innegoale nie będę się tym martwić na zapas
szlag by to
ale dobrzeze to dobrze poogladala na usg z drugiej strony
dziwie sie ze jeszcze na zwolnieniu nie jestes
nalezy ci sie odpoczynek do cholery
tulam kochana
mik82 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja znowu wymiotuję
i zaczyna mnie to bawić
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:A Ty możesz to jakoś w ciąży przebadać czy nie ma takiej opcji
znaczy na jego zdanie
-
shimmer_lip wrote:Właśnie nie wiem w sumie. Ona mi powiedziała że mam to skonsultować z ginem bo jej zdaniem warto by to było wyjąć w czasie ciąży, najlepiej teraz w drugim trymestrze. Ale ja jestem taki cykor, ze im tam zejdę ze stresu. Z drugiej strony jeśli to złośliwe to czas nie działa na moją korzyść. Z trzeciej strony jak będą mi musieli usunąć jajnik to też się zesram bo dużo trudniej będzie mi w drugą ciążę zajść. Sama nie wiem co mam robić i się na mojego gina spuszczę
znaczy na jego zdanie
Ale jeden jajnik kochana lepszy niz jajby sie mialo okazac ze to zlosliwe gowno i mial by to wplyw na maluszka teraz bo by miejsca nie mial i by peklo czy cos...musisz to chyba teraz zrobicmik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale jeden jajnik kochana lepszy niz jajby sie mialo okazac ze to zlosliwe gowno i mial by to wplyw na maluszka teraz bo by miejsca nie mial i by peklo czy cos...musisz to chyba teraz zrobic
Zobaczymy co Ci moi panowie powiedzą
w końcu chodzę do dwóch różnych
mik82 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:No tego pęknięcia się najbardziej boję
Zobaczymy co Ci moi panowie powiedzą
w końcu chodzę do dwóch różnych
Wspieram kochana, bo trudne decyzje przed toba, ale mysl o tym fasolku nie o nastepnym ....sciskam cie mocno i tulam i wogoleszlag by to cholera
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale jeden jajnik kochana lepszy niz jajby sie mialo okazac ze to zlosliwe gowno i mial by to wplyw na maluszka teraz bo by miejsca nie mial i by peklo czy cos...musisz to chyba teraz zrobic
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Też tak myślę, bo jak zacznie Ci to nie daj Bóg rosnąć to maluch miejsca nie będzie miał
małe się musi relaksować a nie stresować na zapas
A jutro idę z mężem na kebabamam ochotę na takiego ostrego skubańca żeby mi kiszki wykręciło
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:W poniedziałek będę już miała pierwszą opinię więc zobaczymy. Na bank będę miała o czym myśleć ale do poniedziałku luzik i relaksik
małe się musi relaksować a nie stresować na zapas
A jutro idę z mężem na kebabamam ochotę na takiego ostrego skubańca żeby mi kiszki wykręciło
Masz racje, ze stres tu w niczym nie pomozedo poniedzielku luzik
ale w poniedzialek daj nam znac koniecznie co i jak
mik82 lubi tę wiadomość