Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja juz teraz wiem jaki wynik tego testu bedzie
nie bede musiala testowac
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Protestuję!!!!!!!! Nie możesz tak myśleć kochana...ja wiem że po takim czasie człowiek nie ma nadziei, nie ma nic i nie chce sobie jej robić bo ma dość rozczarowań ale in vitro się musi udać i Ty MUSISZ w to uwierzyć. Inaczej to bez sensu
No i ja tak sie wlasnie czuje...ze to bez sensu...jakby nie moj stary to ja juz bym sobie dala spokojbo nie mam sily kurwa juz na to
-
Asha wrote:No i ja tak sie wlasnie czuje...ze to bez sensu...jakby nie moj stary to ja juz bym sobie dala spokoj
bo nie mam sily kurwa juz na to
-
mik82 wrote:rozumiem...bardzo dobrze...ja działam bo jakoś nie umiem przestać ale też mam w głowie że już się nie uda, bo niby dlaczego teraz miałoby się udać. Ale u Ciebie jest in vitro to coś zupełnie innego niż do tej pory. To już nie jest zwykłe staranie i robienie ciągle tego samego...to coś innego...to dużo większa szansa
Ale tylko jednogdybysmy mieli kilka szans to moze jakos bym w to bardziej wierzyla, a to ze sie uda za pierwszym razem nie wierze i to sie zdarza bardzo zadko
-
Asha wrote:Ale tylko jedno
gdybysmy mieli kilka szans to moze jakos bym w to bardziej wierzyla, a to ze sie uda za pierwszym razem nie wierze i to sie zdarza bardzo zadko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 10:38
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale tylko jedno
gdybysmy mieli kilka szans to moze jakos bym w to bardziej wierzyla, a to ze sie uda za pierwszym razem nie wierze i to sie zdarza bardzo zadko
amelia04072006 lubi tę wiadomość