WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Nikogo nie ma to i ja idę. Muszę futro wysikać i kupić pojemniczki na mocz bo do analizy trza oddać. Ciągle mi ten głupi mocz źle wychodzi :(
    Całuję wszystkie i pewnie do jutra bo wieczorami to ja niedysponowana jestem :D
    A co masz w tym moczu?? Robia z tym cos? :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A co masz w tym moczu?? Robia z tym cos? :-(
    Ciągle mi krew wychodzi i jakieś bakterie. W ciąży bakterie się często zdarzają podobno. Nic nie robią. Każą powtarzać badanie na razie.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No witaj kochana nareszcie :-) tesknilam :-) co u ciebie???

Nic nowego :P Czekam na owu, bzycze, obiady gotuje :P

Amelia to raczej ja muszę od babki odpocząć :P dała mi trochę popalić :P Kobieta ma demencje starczą i lekko z nią nie jest. Wczoraj na przykład weszłam rano do jej domu, a tam na podłodze leży rozwalony pampers, pełno waty dookoła, a ona leży w łóżku, jakoś dziwnie okryta kołdrą, pokrowiec z krzesła w łóżku, zaglądam pod kołdrę a tam nasikane... Albo też jest problem z tabletkami żeby wzięła - powiedziała do mnie "w dupe sobie wsadź te tabletki", ja zaczęłam się śmiać, a babka mnie po łapach bije i takie tam. Nikt nie chce się nią zająć i jest problem. Opiekunka oznajmiła, że będzie tylko do końca roku, a dalej nie wiadomo co...

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Amelia to raczej ja muszę od babki odpocząć :P dała mi trochę popalić :P Kobieta ma demencje starczą i lekko z nią nie jest. Wczoraj na przykład weszłam rano do jej domu, a tam na podłodze leży rozwalony pampers, pełno waty dookoła, a ona leży w łóżku, jakoś dziwnie okryta kołdrą, pokrowiec z krzesła w łóżku, zaglądam pod kołdrę a tam nasikane... Albo też jest problem z tabletkami żeby wzięła - powiedziała do mnie "w dupe sobie wsadź te tabletki", ja zaczęłam się śmiać, a babka mnie po łapach bije i takie tam. Nikt nie chce się nią zająć i jest problem. Opiekunka oznajmiła, że będzie tylko do końca roku, a dalej nie wiadomo co...
    Oj jak ja Cię dobrze rozumiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:06

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i droga Izo mam nadzieję , że nie będziecie na mnie wkurwione , że znów wracam do tych wynikow ale właśnie tak sobie weszłam na mojego e-maila i taka pozytywna wiadomość od dr Bartosza Chrostowskiego z kliniki niepłodności w Krakowie ARTVIMED o treści :
    Te badania muszą być wykonane w 3 dc, wyniki są typowe dla 7 dc i nie pozwalaja na żadną interpretację

proszę powtórzyć FSH i AMH (pozostałe nie maja znaczenia) w 3 dc i przesłac wynik, na pewno będzie niższy,
    pozdrawiam

chrostowski

Iza Napisałam do niego w Poniedziałek w nocy nie mogłam spać myśląc jak cię trochę podtrzymać na duchu . Po rozmowie z moją mamą wiedziłam że nadzieja jest więc zaczęłam pisać meile do rożnych klinik i kilka odpowiedziało proszę przyjść zbadamy jeszcze raz ble ble razem z ceną oczywiście i ten jeden dał komentarz co do wyników ... Taka mała iskierka że może być lepiej ... Także jeśli twój doktorek zawiedzie w interpretacji to dla twojego spokoju radziłabym na własną rękę powtórzyć badania i nawet przesłać je Do dr który mi odpisał . jeśli będziesz chciała do niego email napisz to Ci podam . Jest bardzo znanym i dobrym lekarzem co widać po jego opiniach nic straconego :) :) to mój ostatni komentarz co do twoich wynikow nie będę cię już wkurzać (nie chcę być natretna ale nie należę do osób obojętnych , nawet jeśli problem dotyczy osoby zupełnie mi obcej )

Asha, Iza75, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Oj jak ja Cię dobrze rozumiem. W kwietniu miałam to samo. U nas niestety babcia się połamała, a my wszyscy pracujemy i nie było wyjścia, trzeba było poszukać domu opieki. Ale przez miesiąc miałam pampersy, smarowanie odleżyn i alarmy przez całą dobę bo babci się w nocy zapomniało że ma pampera i trzeba było do toalety prowadzić.

Tu jest taki problem, że nikt nie chce się zgodzić na dom opieki. Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nie chcą wogóle się nią zająć, a mamusia zawsze była dla nich wyrozumiała jak na przykład musiała spłacać długi synka. Zajmują się nią teraz osoby, które najwięcej były kopane w dupe przez babke. Mój mąż nie żywi do niej żadnych uczuć. Nigdy nie usłyszał od niej dobrego słowa. Ja tam zajeżdżam na różne okazje od 10-ciu lat, a nigdy nie usłyszałam żeby dzień dobry mi odpowiedziała. Ot cała babka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz idę gotować obiad i ogarniać mieszkanie (nie ukrywam , że cholernie mi się nie chce ) Miłego dnia i zaglądne do Was później :) :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Tu jest taki problem, że nikt nie chce się zgodzić na dom opieki. Najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nie chcą wogóle się nią zająć, a mamusia zawsze była dla nich wyrozumiała jak na przykład musiała spłacać długi synka. Zajmują się nią teraz osoby, które najwięcej były kopane w dupe przez babke. Mój mąż nie żywi do niej żadnych uczuć. Nigdy nie usłyszał od niej dobrego słowa. Ja tam zajeżdżam na różne okazje od 10-ciu lat, a nigdy nie usłyszałam żeby dzień dobry mi odpowiedziała. Ot cała babka ;)
    zazwyczaj tak jest , że osoby kto,re najwięcej gadają nie robią nic a te co były jak to napisałaś kopane w dupę pomagają ... znam z autopsji . Opiekowalismy się dziadkiem przed śmiercią ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tematem osób starszych, co u Was?

Asha kiedy zadzwonią z wynikami? Amelia co u Ciebie? Gigsa? Dotik? Katja? Reszta dziewczyn? Opowiadać mi i to już! :) Nie nadrobię teraz wszystkiego.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:05

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dziewczyny i droga Izo mam nadzieję , że nie będziecie na mnie wkurwione , że znów wracam do tych wynikow ale właśnie tak sobie weszłam na mojego e-maila i taka pozytywna wiadomość od dr Bartosza Chrostowskiego z kliniki niepłodności w Krakowie ARTVIMED o treści :
    Te badania muszą być wykonane w 3 dc, wyniki są typowe dla 7 dc i nie pozwalaja na żadną interpretację

proszę powtórzyć FSH i AMH (pozostałe nie maja znaczenia) w 3 dc i przesłac wynik, na pewno będzie niższy,
    pozdrawiam

chrostowski

Iza Napisałam do niego w Poniedziałek w nocy nie mogłam spać myśląc jak cię trochę podtrzymać na duchu . Po rozmowie z moją mamą wiedziłam że nadzieja jest więc zaczęłam pisać meile do rożnych klinik i kilka odpowiedziało proszę przyjść zbadamy jeszcze raz ble ble razem z ceną oczywiście i ten jeden dał komentarz co do wyników ... Taka mała iskierka że może być lepiej ... Także jeśli twój doktorek zawiedzie w interpretacji to dla twojego spokoju radziłabym na własną rękę powtórzyć badania i nawet przesłać je Do dr który mi odpisał . jeśli będziesz chciała do niego email napisz to Ci podam . Jest bardzo znanym i dobrym lekarzem co widać po jego opiniach nic straconego :) :) to mój ostatni komentarz co do twoich wynikow nie będę cię już wkurzać (nie chcę być natretna ale nie należę do osób obojętnych , nawet jeśli problem dotyczy osoby zupełnie mi obcej )

jezu staraczka kocham Cie :-) zryczalam sie jak glupia teraz...bardzo bardzo Ci dziekuje :-) nie moge teraz pisać bo maly...podczytuje tylko...nie wiem aż co powiedzieć w tej chwili..dziekuje, naprawdę podnioslas mnie na duchu

Asha, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    A tak poza tematem osób starszych, co u Was?

Asha kiedy zadzwonią z wynikami? Amelia co u Ciebie? Gigsa? Dotik? Katja? Reszta dziewczyn? Opowiadać mi i to już! :) Nie nadrobię teraz wszystkiego.. :/

U mnie nic kochana...my czekamy ;-) maja zadzwonic w tym tygodniu :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    jezu staraczka kocham Cie :-) zryczalam sie jak glupia teraz...bardzo bardzo Ci dziekuje :-) nie moge teraz pisać bo maly...podczytuje tylko...nie wiem aż co powiedzieć w tej chwili..dziekuje, naprawdę podnioslas mnie na duchu

Izunia....sie usmiecham :-) i tulam :-)

mik82 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka...:-) wiesz co....:-)

mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:
    Jak to noe chce ....domy opieki od tego sa do cholery....moja babcia ma demencje....ale chyba w szpitalu jest...nie wiem dokladnie jaka tam jest sytuacja ...w kazdym razie napewno jest jakies wyjscie z sytuacji

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia87 wrote:

Ja pracowalam w domu opieki i w szpitalu wiec cie doskonale rozumiem, co prawda to inaczej jak sie czlowiek zajmuje bliska osoba, ale wiem jaka to choroba i ciezko jak osoba nie pamieta, jest gresywna ...no juz o wdziecznosci to nawet nie zaczynam tematu...znaczy o braku wdziecznosci :-( ciezka robota :-( i przykro jak cholera :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma was to ide , do pozniej ;-)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia....wyslalas mi juz ten kapusniak??? Bo sie glodna robie ;-)

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Amelia....wyslalas mi juz ten kapusniak??? Bo sie glodna robie ;-)
    no :) jeszcze nie doszedł ????

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

pozdrawiam

chrostowski

staraczka - NIECH CI BOZIA W DZIECIACH WYNAGRODZI :)

Asha, mik82, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    no :) jeszcze nie doszedł ????
    No nie wlasnie :-(. Ktos na poczcie zerzarl :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:46

‹‹ 1559 1560 1561 1562 1563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ