Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie wkurwilam wczoraj, bo stary przypierdolil wieczorem z rachunkiem za badania nasienia z Londynu ..a wyniku nadal nie ma...no to mwie do niego, ze pierdole czekac do piatku masz dzwonic dzisiaj i gowno mnie to obchodzi...za taka kase to ja chce dzisiaj wiedziec i ma dzisiaj dzwwonic
-
To jest dobre! A wiesz że nie muszę, mój gin może sobie sam ściągnąć mój wynik przez netAsha wrote:No chyba ze dla ginka;-) to moze nie patrz na wyniki

Asha lubi tę wiadomość
-
No i słusznie...w końcu płacisz i wymagasz...znaczy się niski ten rachunek jak się zagotowałaś?Asha wrote:Ja sie wkurwilam wczoraj, bo stary przypierdolil wieczorem z rachunkiem za badania nasienia z Londynu ..a wyniku nadal nie ma...no to mwie do niego, ze pierdole czekac do piatku masz dzwonic dzisiaj i gowno mnie to obchodzi...za taka kase to ja chce dzisiaj wiedziec i ma dzisiaj dzwwonic
-
odlicza razem ze mną tylko ja do @ a ona do ciąży....to jej trochę dłużej zejdzieAsha wrote:Czesc kochana

Wyjasnilo sie cos z twoja owu, bo jeszcze nie bylam u ciebie:-(
-
Of wyznaczylo na wtedy kiedy myślę, że była, ale ten cykl tak porąbany, że nie wiemAsha wrote:Czesc kochana

Wyjasnilo sie cos z twoja owu, bo jeszcze nie bylam u ciebie:-(
-
Już to widzęmik82 wrote:odlicza razem ze mną tylko ja do @ a ona do ciąży....to jej trochę dłużej zejdzie

Ten cykl jakiś zjebany jest
-
mi też of wyznaczyło wtedy co myślałam że była a teraz myślę że wcale jej nie było....tylko ten cholerny ból mnie zastanawiagigsa wrote:Of wyznaczylo na wtedy kiedy myślę, że była, ale ten cykl tak porąbany, że nie wiem

-
niech dzwoni i męczy do wyrzygania!!! Mus je mieć dziś i koniec!Asha wrote:Uwierz mi...mi tez rece opadly
i kurwa tydzien pozniej prawie a ja nadal wyniku nie mam