Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:miki a moze pekl ale progesteron potrzebny wal luteinke
-
mik82 wrote:ja już mam dosyć, nie biorę żadnej lutki bo już w ogóle nie będę wiedziała co się ze mną dzieje. Mam w pon zrobić progesteron i chce go zrobić na czysto żeby wiedzieć jaki jest. Najwyżej będzie cykl stracony. Ja już nie mam siły
nie po to walczyłaś żeby teraz odpuścić
-
Asha wrote:Ja bym sie moze i z toba zgodzila bo szyja sie zamykala, nie?
Tyle ze ten skok o 0,2 mnie zastanawia w 12 dc ...??? -
Asha wrote:Ja bym sie moze i z toba zgodzila bo szyja sie zamykala, nie?
Tyle ze ten skok o 0,2 mnie zastanawia w 12 dc ...??? -
mik82 wrote:ja już mam dosyć, nie biorę żadnej lutki bo już w ogóle nie będę wiedziała co się ze mną dzieje. Mam w pon zrobić progesteron i chce go zrobić na czysto żeby wiedzieć jaki jest. Najwyżej będzie cykl stracony. Ja już nie mam siły
Tulamnie dziwie sie
ale po tym zastrzyku powinien peknac chyba , nie?
-
mik82 wrote:Ja właśnie obstawiam u Ciebie 12 dc i wywal ten rozciągliwy śluz z 15 dc
To ze sluz wywale to niczego nie zmieni bo juz sprawdzalam niestety
Wlasnie ten skok mnie zastanawian...na tym innym wykresie mam na 12 wyznaczonanie wiem juz
-
amelia04072006 wrote:nie no
nie po to walczyłaś żeby teraz odpuścić
amelia04072006, Asha lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no to zrob na 12 i tak mozna tylko gdybac. ale mnie zastanawia mala roznica miedzy niskimi a wysokimi tempkami. co bralas w I fazie?
Roznica jest taka sama jak zawsze...tylko linia sie teraz podniosla, ale temp jest jak zawsze...ziola sroki bralam -
Asha wrote:Tulam
nie dziwie sie
ale po tym zastrzyku powinien peknac chyba , nie?
-
mik82 wrote:Nie odpuszczam tylko nie mam siły, nie chcę się nakręcać, kombinować z lekami itd. bo się wykończę. Po prostu mam to w dupie dzisiaj i lutki nie biore, bo jeśli mam tam torbiel czynnościową to bez sensu. Jeśli jest torbiel to wolę od poniedziałku brać orgametril i mieć większe prawdopodobieństwo że torbiel się wchłonie szybko.
? jakiegokolwiek - niech tylko usg zrobi
-
mik82 wrote:Nie odpuszczam tylko nie mam siły, nie chcę się nakręcać, kombinować z lekami itd. bo się wykończę. Po prostu mam to w dupie dzisiaj i lutki nie biore, bo jeśli mam tam torbiel czynnościową to bez sensu. Jeśli jest torbiel to wolę od poniedziałku brać orgametril i mieć większe prawdopodobieństwo że torbiel się wchłonie szybko.
Nie nie nie..zadnych torbieli wiecej...jest gir napewno