Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:aaaa nie za tydzień. bo ja przecie 11dpo
to wcześniej jakoś, w pon?
Do poniedziałku to ja nerwowo się wykonczęmik82, dotik lubią tę wiadomość
-
Mik mi się wydaje na 99% że miałaś owu tak jak Ci of wyznaczył, ale zobaczymy za kilka dni co będzie z tempka. A teraz wizyta u gina kiedy?
-
Katjaa udanego wypoczynku
I pamiętaj o nas
To, że na razie zawiesiłaś starania to nie znaczy, że nie możesz czasem wpaść i pogadać z nami o dupie marynie. Ale wiem o co chodzi, więc jak będziesz miała ochotę to wpadaj na plotyKatjaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia ja rozumiem, że trzeba się babką opiekować, ale to wszystko nie może spadać tylko na Was, a tak naprawdę na Ciebie, bo na dłuższą metę tak się nie da
-
gigsa wrote:Mik mi się wydaje na 99% że miałaś owu tak jak Ci of wyznaczył, ale zobaczymy za kilka dni co będzie z tempka. A teraz wizyta u gina kiedy?
Mus znowu czekać na to jak temp będzie się dalej zachowywać i do poniedziałku na wynik progesteronu i wizytę, ale ja już dziś wiem że taki spadek niczego dobrego nie wróży
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Wizytę mam w poniedziałek i chyba się nerwowo wykończę...ja się obawiam że ten mój pęcherzyk nie pękł
Mus znowu czekać na to jak temp będzie się dalej zachowywać i do poniedziałku na wynik progesteronu i wizytę, ale ja już dziś wiem że taki spadek niczego dobrego nie wróży
Asha lubi tę wiadomość