Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:jak to dobre? ale ja nie spie tych 3 pieprzonych godzin
jest git mowie ci
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale nie biegasz miedzy tymi pobudkami tylko sie budzisz na chwile i zasypisz...organizm jest nadal w stanie spoczynku...nawet jak jest roznica 0.05 to nie ma roznicy...najwazniejszy jest teraz spadek a po owu skok...a dokladna wysokosc temp nie ma znaczenia jakotakiego...nie zaburzaj
jest git mowie ci
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:2 miesiac juz
boje sie tego telefonu z Londynu troche przez to
-
Iza75 wrote:o nie nie nie stop kochana, juz przestan..kurwa no nie moze byc wiecznie źle..zreszta przypomnij sobie co gadam lekarz..prisze Cie będzie dobrze..tylko niech kurwa zadzwoni
-
Iza75 wrote:od jego telefony zależy? ja myslalam, ze to niezaleznie od tego przyszłego spotkania było
-
Asha wrote:W pewnym sensie od tego telefonu, bo...on moze nam powiedziec...bardzo mi przykro ale pana sperma nie nadaje sie do in vitro i chuj wtedy...bo M juz nie pali, zdrowo sie odzywia i bierze witaminy...wiec nie bardzo wiem co jeszcze mielibysmy robic...wiec zalezy od tego telefonu..nawet jak klinika sie zgodzi a nasienie nie jest dobre to i tak nie przystapimy bo i po co
ok, ja rozumiem ze moze tak powiedziec..ale nie sądze zeby tak bylo. bo przeciez teraz badania robili specjalisci a nie tamte gównojady..no i wlasnie M nie pali itd, lyka tabsy...jezu jakbym mogła to bym sama zadzwoniła zebys juz wiedziala i sie nie stresowała..
-
Iza75 wrote:ok, ja rozumiem ze moze tak powiedziec..ale nie sądze zeby tak bylo. bo przeciez teraz badania robili specjalisci a nie tamte gównojady..no i wlasnie M nie pali itd, lyka tabsy...jezu jakbym mogła to bym sama zadzwoniła zebys juz wiedziala i sie nie stresowała..
Wszystko jedno jakie te wyniki beda..beda wiarygodne...to napewno....ale jak nie beda dobre to to nei bedzie dobra wiadomosc bo nie wiele bedziemy mogli zrobic w krotkim czasie, a czasu nie mawiec ja jestem za tym, zeby byly chociaz takie jak te ostatnie, ale zobaczymy...kurwa czekac trzeba
szlag by to...jeszcze jutro tylko a w piatek zadzwonimy rano sami!!!!! Wali mnie to juz!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:19
-
Asha wrote:Wszystko jedno jakie te wyniki beda..beda wiarygodne...to napewno....ale jak nie beda dobre to to nei bedzie dobra wiadomosc bo nie wiele bedziemy mogli zrobic w krotkim czasie, a czasu nie ma
wiec ja jestem za tym, zeby byly chociaz takie jak te ostatnie, ale zobaczymy...kurwa czekac trzeba
szlag by to...jeszcze jutro tylko a w piatek zadzwonimy rano sami!!!!! Wali mnie to juz!!!
Asha lubi tę wiadomość