Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ksiedzu nie mow bo cie wyjebie z plebani pewnie
po pierwsze dziecko nie jest grzechem szczegolnie powstalym dziekimilosci poswiceniu dwojga ludzi
po drgie kazdy z nas rodzi sie w grzechuwiec niech nie mowia ze tylko dzieci z in vtro
po trzeciei za to jestem wdzieczna naszym pallotynom ze uswiadomili nas za o nie mozna dostac rozgrzeszenia
jest to zabojstwo papieza
reszta 3 grzechow moze byc popelniona tylko przez ksiezy
po czwarte nawet na naukach przedmalzenskich nam mowili ze in vitro to pewna droga dla tych korzy naprawd eni emoga miec dzieci ..i nawet nam puszczali taki filmik ..
ze I dziecko kobeta mialdzieki in vitro a pozniej naturalnie zaszla
ja ni uwazam in vitro za grzech i z tego spowiadac sie nie muszeAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
I dobrze Ania...mam nadzieje ze cie popra i nie bedziesz miala problemow
ale znam nasz zjebany kraj i ludzi i uwazaj zeby cie nie zaczeli palcami wytykac i wyzywac ci dziecka w szkole ze jest z probowki...bo ja ciebie popieram ze nie ma sie czego wstydzic ale ludzie maja najebane i yego nie zmienisz przez nastepne stulecie conajmniej i moim zdaniem lepiej nby bylo zeby nikt nie wiedzial
-
moje dziecko bedzie uswiadomione
a to czy sao bedzie chcialo o tym mowic to bedzie zalezalo od niegojesli chodzi o szkole i rowiesnikow
k tez ide luluAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Tak jak przeczuwalam dzis Glut późno zasnal...
mik kochana ja mam nadzieje, ze to nie jest torbiel i ze będzie dobrze...trzymam kciuki mocno
Ania no ta cholera Cie znalazla jednak...ale moze faktycznie lepiej poczekac na lepsze plemniory niż sie zastanawiac i martwic czy "material" nie za slaby...widocznie tak ma byc
gigsa ale pojechalas z przepisami, dzieki, skopiowałam i na pewno niedlugo cos z tego zrobie dla męża
na bijatyke z pyskatymi, zawistnymi, nawiedzonymi i nie tylko... sie oczywiscie pisze kochane
in vitro jak najbardziej popieram jakby co...az w wolnej chwili zajrzę na ten wątek co to Anie zjebutaly mohery...bo tez sie wkurwilam...
pewnie juz spicie albo sie seksicie...ja tam idę spac
buziaki i do jutramik82, gigsa, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam się z rana i pędzę do pracy chwilę podziałać bo szkolenie dziś mam. Z pracy się do Was odezwę na dłużej teraz tylko Wam powiem, że miałam w życiu różne odczucia co do in vitro...ale byłabym hipokrytką gdybym go nie popierała bo mam dwóch cudownych braci (kuzynów 19 i 21 lat) z in vitro którzy są wspaniałymi chłopakami, mądrymi i dojrzałymi i których uwielbiam i każdego dnia dziękuję, że oni są i wiem, że gdyby nie in vitro to by ich nie było bo próby naturalnego poczęcia i innych metod u mojej ciotki trwały...15 lat
Ale tak jak Asha napisała ludzkiego myślenia się nie zmieni niestety jeszcze kilkadziesiąt lat, potem wam coś opowiem bo teraz nie ma jak
A moja temp sobie ze mną pogrywa na maxaStary powiedział że wczoraj groszek się zadomowił i dlatego hahaha...3 dni po owu....głupek!
No ale jest szansa że nie mam tej głupiej torbieli a reszta już teraz jest nieważna, bo i tak wczoraj miałam tak zjebany dzień że starczy mi na razie myślenia o tym....tylko czy się da?...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Dżem dobry wszystkim:)
Widzisz Mik, tempka poszła w górę i wszystko będzie dobrze
Moja tempka też świruje i nie wiem czy mam brać dziś lutkę czy poczekać jeszcze do jutrzejszej tempkibo jak owu jednak nie było to nie chce potem cyklu przeciągać w nieskończoność