Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra wezme moja kami tamm
z pazurami powalczy
o in vitro sie wypowiadaly .. ze nigy nie podejda bo to jest wbrew eligii i taie tam.. jak napisalam ze nasza jedyna mozliwosc to in vitro to oczywiscie ze ona by nigdy nie podeszla ..
ja tylko napisalam ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenie a i znamilka babek ktore mowily ze nie a zaszly dzieki in vitroamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dobra wezme moja kami tamm
z pazurami powalczy
o in vitro sie wypowiadaly .. ze nigy nie podejda bo to jest wbrew eligii i taie tam.. jak napisalam ze nasza jedyna mozliwosc to in vitro to oczywiscie ze ona by nigdy nie podeszla ..
ja tylko napisalam ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenie a i znamilka babek ktore mowily ze nie a zaszly dzieki in vitro
Nie podnus mi kochana cisnienia pod wieczor -
Ania_84 wrote:dobra wezme moja kami tamm
z pazurami powalczy
ja tylko napisalam ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenie a i znamilka babek ktore mowily ze nie a zaszly dzieki in vitroAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja nie ogarniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:03
-
amelia04072006 wrote:no ja tez tego nie rozumiem . wierze w Boga ale nie rozumiem tej chorej zawzietosci zeby udowodnic ze chodze do kosciola to jestem lepsza, i przy pierwszej lepszej okazji dopierdolą tak ze w kolanach piszczy
No wlasnie...ale na msze 5 razy w tygodniu i w piatek zadnej rybki ale jak sie tylko okazja przydazy to dopierdole komu sie da, ponize jak moge, ale w niedziele sie wyspowiadam to chuj nie wazne bedzie mi wybaczone to moge dalej gnoic wszystkich...ja tego nie ogarniam i nie trawieamelia04072006 lubi tę wiadomość