Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No wlasnie...ale na msze 5 razy w tygodniu i w piatek zadnej rybki ale jak sie tylko okazja przydazy to dopierdole komu sie da, ponize jak moge, ale w niedziele sie wyspowiadam to chuj nie wazne bedzie mi wybaczone to moge dalej gnoic wszystkich...ja tego nie ogarniam i nie trawie
-
ja tam jestem zdania ze wszytsko jest dla ludzi i skor pragne dziecka i bede je kochac to wg mnie nie jest to wbrew mojej wierze ;/tak samo nie rozumeim problemu ze spowiedzia i chrztem dzieci poczetyh dzieki in vitro ...
ja pierwdziele ja tam nie mamzamiar ukrywac ze m dziecko dzieki in vitro sze bedziemy meic dziecko wrecz preciwnie bede sie tym szczycic
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja tam jestem zdania ze wszytsko jest dla ludzi i skor pragne dziecka i bede je kochac to wg mnie nie jest to wbrew mojej wierze ;/tak samo nie rozumeim problemu ze spowiedzia i chrztem dzieci poczetyh dzieki in vitro ...
ja pierwdziele ja tam nie mamzamiar ukrywac ze m dziecko dzieki in vitro sze bedziemy meic dziecko wrecz preciwnie bede sie tym szczycic
Ksiedzu nie mow bo cie wyjebie z plebani pewnieamelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja tam jestem zdania ze wszytsko jest dla ludzi i skor pragne dziecka i bede je kochac to wg mnie nie jest to wbrew mojej wierze ;/tak samo nie rozumeim problemu ze spowiedzia i chrztem dzieci poczetyh dzieki in vitro ...
dobrze napisalas. dopóki czlowiek nie bedzie w jakiejś sytuacji nie powinien sie wypowiadać bo się na tym nie zna.
in vitro to tez dziecko
ozesz w morde w kurwilam sie -
amelia04072006 wrote:bo to sie nazywa miłosierdzie i milosc do blizniego
dobrze napisalas. dopóki czlowiek nie bedzie w jakiejś sytuacji nie powinien sie wypowiadać bo się na tym nie zna.
in vitro to tez dziecko
ozesz w morde w kurwilam sie
Mus sie zebrac i komus nastukac