Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:Cześć :*
na teście oczywiście jedna kreska, a termometr jednak postanowił nie działać
Wcale nie lubię tego dotik -
mik82 wrote:Co do wczorajszego plamienia gigsy
Kochana dostałaś lutkę bez badań...bez sensu.
Zaczęłaś już ją brać w tym cyklu to skończ ale jeśli będziesz miała kolejny cykl to musisz się przemęczyć z tymi plamieniami do 7 dpo i sprawdzić bez leków jaki Ty w ogóle masz poziom progesteronu, bo jeśli zły to tylko luteina i nic innego żaden lekarz tu nie pomoże, co najwyżej poprawa jajeczka w I fazie cyklu. Ale jeśli to nie jest progesteron to szybko zmiana lekarza, bo plamienie może być od nadżerki, mięśniaka itp. mus to sprawdzić jak najszybciej
Ale to nie plamienie...ona tego na wkladce nie ma -
nick nieaktualnyAsha wrote:To gdzie ty chodzisz?
Masz dobrą pamięć, ale krótkąWczoraj na 11 miałam ortodonte, a, że do gabinetu mam 60km to wyjechałam po 9-tej, bo jeszcze po drodze bankomat i takie tam, po wizycie podjechałam do mojej przyjaciółki i się zeszło do 18-tej. Później wracając zajechałam po zakupy i kebaba dla małża. I jak wróciłam było po 20-tej
-
Sylwia87 wrote:Masz dobrą pamięć, ale krótką
Wczoraj na 11 miałam ortodonte, a, że do gabinetu mam 60km to wyjechałam po 9-tej, bo jeszcze po drodze bankomat i takie tam, po wizycie podjechałam do mojej przyjaciółki i się zeszło do 18-tej. Później wracając zajechałam po zakupy i kebaba dla małża. I jak wróciłam było po 20-tej
Aaaaaaa...no przejebana jestemnie zdziw sie jak sie zapytam potem jeszcze raz
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ale to nie plamienie...ona tego na wkladce nie ma
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:To tym bardziej niech przestanie grzebać i zrobi ten progesteron i dalej będzie wiadomo w którą stronę iść czy w lutkę czy w nowego gina...choć nowy gin przyda się jej bez względu na wszystko. Jej tempki skaczą jak u mnie więc musi mieć jakieś spadki progesteronu
Tez jestem za tympolac
25staraczka25, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny