Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:o matko...przypomniało mi sie jak pare dni temu mialam smierc w oczach jak mnie przy kasie w sklepie przycisnelo...myslalam, ze rzuce zakupy i wybiegne
Hahahaha....oj to mi sie przypomnialo jak kiedys na miescie kurczaka zjadlam ...o ja cie nie pierdole....5 minut pozniej...biegalam za kiblem jak by mi dupe mialo urwac.....trzymal sie kibla jak wyrzutni kurwajakie to przezycie bylo looo matko i corko
-
amelia04072006 wrote:cicho kobito. mam tyyyle energii jeszcze ze musze ja jakos wypracowac bo jak bede tak siedziec to pojde spac wczesniej niz wczoraj. zreszta ty na wczoraj sie umawialas ze bedziesz pic i gdzie sie szlajalas ?
Juz tlumaczylam. Ze stary sie zasiedzial ale widze ze ci progesteron cmi to ci wybaczam -
Asha wrote:Hahahaha....oj to mi sie przypomnialo jak kiedys na miescie kurczaka zjadlam ...o ja cie nie pierdole....5 minut pozniej...biegalam za kiblem jak by mi dupe mialo urwac.....trzymal sie kibla jak wyrzutni kurwa
jakie to przezycie bylo looo matko i corko
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:o matko...przypomniało mi sie jak pare dni temu mialam smierc w oczach jak mnie przy kasie w sklepie przycisnelo...myslalam, ze rzuce zakupy i wybiegne
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahaha....oj to mi sie przypomnialo jak kiedys na miescie kurczaka zjadlam ...o ja cie nie pierdole....5 minut pozniej...biegalam za kiblem jak by mi dupe mialo urwac.....trzymal sie kibla jak wyrzutni kurwa
jakie to przezycie bylo looo matko i corko
Iza75, Asha lubią tę wiadomość