Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem cos o tymamelia04072006 wrote:taaa z tymi moimi glabami to kurwa nie wiedzialabym gdzie chata jest

...ale z czasem jakos łatwiej mi zniesc jak jest bałagan, no bo sobie powiedziałam, ze nie moge przeciez zyc tylko sprzataniem..nic innego bym nie robila tylko sprzatala
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wiem cos o tym
...ale z czasem jakos łatwiej mi zniesc jak jest bałagan, no bo sobie powiedziałam, ze nie moge przeciez zyc tylko sprzataniem..nic innego bym nie robila tylko sprzatala
O to to to...i yak do zajebania by ogarnial
-
moj maz tak by mi do pierdalal ze codziennie bylaby granda. on nie musi niczego w domu robic a moje miejsce jest w kuchni lub mam latac ze szmata > kretynIza75 wrote:wiem cos o tym
...ale z czasem jakos łatwiej mi zniesc jak jest bałagan, no bo sobie powiedziałam, ze nie moge przeciez zyc tylko sprzataniem..nic innego bym nie robila tylko sprzatalaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:34
-
jeszcze zeby ktos to szanowal to bym moze i zapierdalała ciagle..ale niestety i nie mam tu na mysli Gluta oczywiscie...jak widze na swiezo umytej podłodze cos rozchlustanego przez starego to mi sie agresja właczaAsha wrote:O to to to...i yak do zajebania by ogarnial

Asha lubi tę wiadomość