Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:na przykład
albo szafkina swieta myja..i pod szafkami
Nawiązując do sprzątania pod szafkami to dzisiaj musiałam to zrobić, bo dzisiaj sobie wymyśliłam, że wyczyszczę sobie sitko w pralce no i jak pomyślałam tak zrobiłam
Pralkę mam w kuchni, bo szkoda mi było miejsca w łazience
No i wyczyściłam sobie te sitko i puściłam drugie pranie, w między czasie poszłam wieszać pierwsze pranie, wchodzę do kuchni i co widzę? Cała podłoga wody! Mąż usłyszał tylko "KURWA!!!!" i przyleciał
Dawaj ręczniki, mopa jednego, drugiego i zbieraj tą wodę... No i przy okazji posprzątałam pod szafkami, bo już syf był
Na szczęście meble mam na nóżkach to nie spuchną. Nie wiem tylko w jakim tempie panele puchną
Asha lubi tę wiadomość
-
chcialabym sobie zrobic jakis plan dzialania zeby nie zrobic nic naglego tylko zeby to co pewno jest nieuniknione bylo oczywiste i dla mnie i dla niego. moze to daloby mu cos do myslenia zeby zmienic swoje podejscieAsha wrote:Nie dziwie sie, bo ja nie znioslam

-
No i po cholere sie wzielas za sprzatanie ?? Hahaha na nic dobrego nie wyszlo hahahaSylwia87 wrote:Nawiązując do sprzątania pod szafkami to dzisiaj musiałam to zrobić, bo dzisiaj sobie wymyśliłam, że wyczyszczę sobie sitko w pralce no i jak pomyślałam tak zrobiłam
No i wyczyściłam sobie te sitko i puściłam drugie pranie, w między czasie poszłam wieszać pierwsze pranie, wchodzę do kuchni i co widzę? Cała podłoga wody! Mąż usłyszał tylko "KURWA!!!!" i przyleciał
Dawaj ręczniki, mopa jednego, drugiego i zbieraj tą wodę... No i przy okazji posprzątałam pod szafkami, bo już syf był
Na szczęście meble mam na nóżkach to nie spuchną. Nie wiem tylko w jakim tempie panele puchną 
Sylwia87, Iza75 lubią tę wiadomość
-
o kurwaSylwia87 wrote:Nawiązując do sprzątania pod szafkami to dzisiaj musiałam to zrobić, bo dzisiaj sobie wymyśliłam, że wyczyszczę sobie sitko w pralce no i jak pomyślałam tak zrobiłam
panele szybko puchną bo ki sie kiedyś wiadro wody wylalo i mam takie purchelki na obrzeżach...ale mam kiepskie panele wiec tez pewnie dlatego
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:chcialabym sobie zrobic jakis plan dzialania zeby nie zrobic nic naglego tylko zeby to co pewno jest nieuniknione bylo oczywiste i dla mnie i dla niego. moze to daloby mu cos do myslenia zeby zmienic swoje podejscie
Nie wiem czy dobrze rozumiem to co napisalas, ale moze sie kiedys dowiem ...wspieram i tulam
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:o kurwa
panele szybko puchną bo ki sie kiedyś wiadro wody wylalo i mam takie purchelki na obrzeżach...ale mam kiepskie panele wiec tez pewnie dlatego
Mam nadzieję, że moje wogóle nie spuchną... Chociaż.. .Niech puchną! Podłogi nowe chcę wszędzie
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
plany zazwyczaj nie wychodza, przynajmniej mojeamelia04072006 wrote:chcialabym sobie zrobic jakis plan dzialania zeby nie zrobic nic naglego tylko zeby to co pewno jest nieuniknione bylo oczywiste i dla mnie i dla niego. moze to daloby mu cos do myslenia zeby zmienic swoje podejscie
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:chcialabym sobie zrobic jakis plan dzialania zeby nie zrobic nic naglego tylko zeby to co pewno jest nieuniknione bylo oczywiste i dla mnie i dla niego. moze to daloby mu cos do myslenia zeby zmienic swoje podejscie
Nie czytałam całej rozmowy, ale myślę, że wiem o co Ci chodzi. Ale uwierz mi, że jak facetowi nie powiesz prosto z mostu to się nie domyśli...
Wspieram Kochana :*
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny