Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:jeszcze zeby ktos to szanowal to bym moze i zapierdalała ciagle..ale niestety i nie mam tu na mysli Gluta oczywiscie...jak widze na swiezo umytej podłodze cos rozchlustanego przez starego to mi sie agresja włacza
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:jeszcze zeby ktos to szanowal to bym moze i zapierdalała ciagle..ale niestety i nie mam tu na mysli Gluta oczywiscie...jak widze na swiezo umytej podłodze cos rozchlustanego przez starego to mi sie agresja włacza
Ja tam moge pozapierdalac jak mnie bedzie wkurwiac, ale nie jak mi koles bedzie kazal...jak mu sie nie podoba to ja mu chetnie pokaze gdzie szmata jest...a zreszta on wie -
Iza75 wrote:tak Ci powiedział?
bylo kilka sytuaacji kiedy mozna bylo szybko zalapac gdzie jest miejsce kobiety -
amelia04072006 wrote:nie bezposrednio ale chodzi i dowali i niby mi mowi ze cos tam trzeba jeszcze zrobic a tak na prawde to informacja ze powinnam to zrobic.
bylo kilka sytuaacji kiedy mozna bylo szybko zalapac gdzie jest miejsce kobiety
nie trawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:38
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie bezposrednio ale chodzi i dowali i niby mi mowi ze cos tam trzeba jeszcze zrobic a tak na prawde to informacja ze powinnam to zrobic.
bylo kilka sytuaacji kiedy mozna bylo szybko zalapac gdzie jest miejsce kobiety...milutki jest zajebiscie...a on jako mezczyzna zna swoje miejsce? i zachowuje sie jak mezczyzna?
amelia04072006 lubi tę wiadomość