Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Spoko, rozumiem, patrzylam na twoj wykres dzisiaj i pierwsza owu wydaje mi sie sie przesunela bo antybiotyki ktore bralas, a druga mogla przez proszki przeciwbolowe, i wczoraj czy przedwczoraj znowu bralas i temp spada...wiec moze cos w tym jest
-
amelia04072006 wrote:nie wiem czy tempka nie skoczyla, bo poprzedniego wieczorem pilam z leszkiem i z wami a nastepnego dnia strasznie bolala mnie glowa
No mus czekac zobaczymy jutro...ty masz docholery tych boli glowy
U mnie alko nie ma zadnego znaczenia przy temp, jak jedzie po prostej to jedzie..jej nic nie ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 20:13
-
amelia04072006 wrote:ja sama ci pomerdam tam gdzie trzeba, troche ci krwi upuszcze, zrobie ci domowe inwitro i za 9 miesiecy urodzisz sliczne czworaczki
Tyyy..to moze przyjedz juz teraz i tak porob , jak ma zadzialac to na cholere my czas marnujemy. I tyle lat zmarnowanych...dawaj..jedziesz jedziesz -
Asha wrote:No mus czekac zobaczymy jutro...ty masz docholery tych boli glowy
U mnie alko nie ma zadnego znaczenia przy temp, jak jedzie po prostej to jedzie..jej nic nie ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 20:16
-
amelia04072006 wrote:no zobaczy sie co bedzie, ale dzisiaj jak znowu zobaczylam tak niska tempke to mi sie zyc odechcialo i mierzylam z 5 razy. nie wiem co za kurwa cykl sie trafił
To moga byc te prochy co bierzesz...a co to paracetamol czy cos mocniejszego? -
Asha wrote:Dlugo juz to masz
-
amelia04072006 wrote:od kad zaczelam rosnac i zrobilam sie najwyzsza w klasie zaczelam sie kurczyc zeby byc mniej widoczna. mialam tez baaaardzo slilne bole wzrostowe. i tak ravzej zawsze sie skarzylam na kregoslup a okolo 4 lata temu kiedy nie moglam zejsc z lozka tak mi na pierdalal wiec poszlam do neurologa. mam jakies stany zapalne ale oprocz rechabilitacji niedostawalam zadnych lekow. ale tak sobie mysle- odkad jestem po wycieciu tarczycy biore hormony i wtedy tez zaczely sie moje problemy z bolami glowy i zawrotami
No to masakra kobieto