Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Dlaczego robiac to samo co zawsze mialoby sie cokolwiek zmienic w efekcie koncowym?
nie wyrzuciłam listu na pewno, bo ja nie wyrzucam takich rzeczy.... jestem uczulona na wyrzucanie papierów i decyzji itd- 30 razy oglądam coś zanim wyrzucę -
cymcia wrote:a co to za jakieś poważne filozoficzne sentencje?
nie wyrzuciłam listu na pewno, bo ja nie wyrzucam takich rzeczy.... jestem uczulona na wyrzucanie papierów i decyzji itd- 30 razy oglądam coś zanim wyrzucę
A tak...chyba dotarlo do mnie, ze nawet jakbym mialambzykac nastepne 10 lat to efekt bedzie ten sam -
nick nieaktualnyAshku.... eh.... wiem co czujesz.... ja czasami czuję sie jakoś tak dziwnie, bo nie mam kompletnie ochoty na brykanie, a tu trzeba.... i przeraża mnie to, że trzeba będzie latać na monitoringi, brać jakieś leki, badać się itd... a czuję, że tak to się skończy u mnie
i teraz miałam już sobie nic nie wkręcać, a jak zobaczyłam wyznaczoną owulkę i że się bzykaliśmy i w ogóle, że trafiliśmy (pytanie, czy faktycznie WTEDY była owulka), to znowu doszukuję w sobie jakiś oznak... już znalazłam.... ja mam syndrom wklęśniętych sutków i od kilku dni one stoją jak głupie u mnie i bolą jak cholera... no ale to może oznaczać wszystko, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 17:58
-
Dzień dobry laski...Z 30 godzin mnie nie było a czuję jakbym wieczność przy Was nie była;-) Iza wyjechała...buuu Na tyle dni nas zostawiać? Bianka, kluska gratki i trzymam kciuki żeby to było 9 nudnych miesięcy. Co tam u Was laseczki? Nie smutamy dzisiaj tak? Asha w końcu będą te dwie szczęśliwe kreski na ciążowym, ja w to mocno wierzę! Muszą być i koniec. A widziałaś jak moją temp dzisiaj popierdoliło? No chyba sobie święto zrobiła i zapomniała że do owulki ma poziom trzymać.
-
cymcia wrote:Ashku.... eh.... wiem co czujesz.... ja czasami czuję sie jakoś tak dziwnie, bo nie mam kompletnie ochoty na brykanie, a tu trzeba.... i przeraża mnie to, że trzeba będzie latać na monitoringi, brać jakieś leki, badać się itd... a czuję, że tak to się skończy u mnie
i teraz miałam już sobie nic nie wkręcać, a jak zobaczyłam wyznaczoną owulkę i że się bzykaliśmy i w ogóle, że trafiliśmy (pytanie, czy faktycznie WTEDY była owulka), to znowu doszukuję w sobie jakiś oznak... już znalazłam.... ja mam syndrom wklęśniętych sutków i od kilku dni one stoją jak głupie u mnie i bolą jak cholera... no ale to może oznaczać wszystko, nie?
Widzisz...ty jeszcze mozesz pojsc do takigo gina i zobaczyc co jest zle czy dobrze i cos wziac albo cokolwiek...jak to tak kurwa wisze w powietrzu zawieszona i niby wszystko jest dobrze a nic nie jest dobrze i wyjebane maja na mnie i nie ma nawet do kogo pojsc -
mik82 wrote:Dzień dobry laski...Z 30 godzin mnie nie było a czuję jakbym wieczność przy Was nie była;-) Iza wyjechała...buuu Na tyle dni nas zostawiać? Bianka, kluska gratki i trzymam kciuki żeby to było 9 nudnych miesięcy. Co tam u Was laseczki? Nie smutamy dzisiaj tak? Asha w końcu będą te dwie szczęśliwe kreski na ciążowym, ja w to mocno wierzę! Muszą być i koniec. A widziałaś jak moją temp dzisiaj popierdoliło? No chyba sobie święto zrobiła i zapomniała że do owulki ma poziom trzymać.
Bo to moze owu juz...w tym miesiacu u wszystkich jest wczesniej -
Asha wrote:Dola kurwa lapie, bo sie boje ze owulki nie bedzie i wogole ze bez sensu....
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Co za dzien' kurna jestem na plazy i chce nie myslec o cazy. Chce wyluzowac i sie bawic z dzieciakami a kolo mojego kocyka mosci sobie gniazdko laska w ciazy z duuuzym brzuchem. Ide do wody bo nie moge patzrc na sasiadke a w wodzie drepta sobie nastepny brzuszek. dupy dzien
-
Asha wrote:Bo to moze owu juz...w tym miesiacu u wszystkich jest wczesniej
-
mik82 wrote:Ashunia przecież Ty masz ładny wykres...idzie w dół wszystko żeby później odbić ładnie po owu. Ja tu będę dmuchać na te Twoje tempki i owu przyjdzie w końcu. Nie ma wyjścia, bo ją za chabety osobiście przytargam;-) Teścik dziś robiłaś?
Zrobie testa...ale nic mnie nie boli i wogole...zawsze to jajniki mnie bolaly i brzuch i wszystko a tu nic szlag by to kurwa -
amelia04072006 wrote:Co za dzien' kurna jestem na plazy i chce nie myslec o cazy. Chce wyluzowac i sie bawic z dzieciakami a kolo mojego kocyka mosci sobie gniazdko laska w ciazy z duuuzym brzuchem. Ide do wody bo nie moge patzrc na sasiadke a w wodzie drepta sobie nastepny brzuszek. dupy dzien
No!!! -
mik82 wrote:Zauważyłam...no może poza Amelią Chyba też dziś siknę na testa żebym owu nie przegapiła;-), ale u mnie tak wcześnie to raczej niemożliwe. Zresztą w ubiegłym miesiącu też se na wczasy ta moja tempka co któryś dzień w pierwszej fazie łaziła.
-
Asha wrote:Zrobie testa...ale nic mnie nie boli i wogole...zawsze to jajniki mnie bolaly i brzuch i wszystko a tu nic szlag by to kurwa