Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzestałam krwawić, tylko delikatne plamienie. Brzuch już nie boli, w krzyżu ból też jakby mniejszy. I to tyle fizycznie. Psychicznie mam wzloty i upadki... Wrócę do was z większą aktywnością, obiecuję. Dajcie czas. Kocham Was wszystkie, jesteście ogromnym wsparciem i każdej z was życzę zdrowej kropki.
shimmer_lip, Iza75, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Przestałam krwawić, tylko delikatne plamienie. Brzuch już nie boli, w krzyżu ból też jakby mniejszy. I to tyle fizycznie. Psychicznie mam wzloty i upadki... Wrócę do was z większą aktywnością, obiecuję. Dajcie czas. Kocham Was wszystkie, jesteście ogromnym wsparciem i każdej z was życzę zdrowej kropki.
No to sie ciesze ze juz ustalo ... Odpoczywaj...wroc jak bedziesz gotowa...czekam tu na ciebie i wspieram sciskam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:A w sumie to może i w podtekście i moja, ze go nie zmusilam a słuchać juz nie mogłam jak cały czas ustawiała swojego małżonka.... Tadzik, złe zdjęcia, tadzik nie tu stan, tadzik idziemy tańczyć..... Aaaaaaa!!!!
Glowa rodziny kobitka
Sobie ustawi i tobie ustawiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 12:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Taaaa.... Właśnie z malzem stwierdziliśmy, ze ja w jej oczach będę najgorsza matka i żona pod słońcem....'wszyscy inni będą super, a ja nie
Ty bedziesz najlepsza matka dla swojego dziecka,nie ma nikogo innego kto by byl lepsza matka dla twojego dziecka i tyle....to co ona bedzie uwaza czyba nie ma znaczenia...ty zrobisz wszystko zeby twoje dziecko bylo szczesliwe i to wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 12:19
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Moja matulka też ma syndrom doradczy. I jak tylko ze mna rozmawia to słyszę co powinnam. Ja mam 32 lata i nie mieszkam z nimi od jakichś 10 lat. Jakoś żyję, nawet nie najgorzej myślę a i tak na wszystko jest jej rada najlepsza. Z góry wiadomo że zrobię po swojemu i po co to tyle gadać. Tylko mnie wkurza ale i tak tego nie zmieni taka już matczyna mentalność.
-
nick nieaktualny
-
A ja poszlam z synem do sklepu i normalnie...wstyd....zapomnialam pinu...zablokowalo mi karte....chcialam zadzw do mojego zeby mi powiedzial i tel nie moglam znalezc...wyszlam do bankomatu...i sobie pin przypomnialam .....i ....cholerny tel tez znalazlam....no masakra....dziecko sie smialo ze obciachu narobilam hahha....ale wstyd
-
nick nieaktualnyAshka- to norma
a ja kufa nie mogę znaleźć ważnego listu.... albo go stary odebrał i ciepnął, albo zaginął w akcji.... i dupek się nie przyznaje no.... wrrrrr
kufa- jak ja nienawidzę wakacyjnego programu w TV- NIC NIE MA!!!!! człowiek chce coś sobie obejrzeć a tu dupa.... -
cymcia wrote:Ashka- to norma
a ja kufa nie mogę znaleźć ważnego listu.... albo go stary odebrał i ciepnął, albo zaginął w akcji.... i dupek się nie przyznaje no.... wrrrrr
kufa- jak ja nienawidzę wakacyjnego programu w TV- NIC NIE MA!!!!! człowiek chce coś sobie obejrzeć a tu dupa....
Moze sama wyrzucilas i nie pamietasz ja bym pewnie zapomniala
Zajada mam na warzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 17:01