Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka no newsy świetne z rańca i Klucha to samo, oj dziewczyny gratulacje !
Hahahah, Asha, rwałam się rwałam z termometrem chyba. Szok mam, myślałam a 36,1 może 36,3 będzie. Z wrażenia jeszcze raz zierzyłam to 37,1 było. To się mało nie przekręciłamGdzież owulacja u mnie tak wcześnie ;O
-
witajcie kochane
kluska, bianka - super wieści z ranabędę trzymała kciuki za dalszy rowój fasolek
a ja wpadłam na chwile, żeby wpisac temp i żeby zrobic Wam papa przed wyjazdem. Muszę jeszcze całą familie spakowac i jazda do znajomków na Mazury. Mam nadzieje, że pogoda sie nie spieprzy, bo jak juz przezyłam w domu upały to chciałabym ich tez nad jeziorkiem nie
bede zagladac w wolnej chwili ale pewnie z pisaniem bedzie kiepsko bo bedzie tak, że jak mąż bedzie imprezowal to ja przy dziecku, i na odwrót
Asha kochana, mam nadzieje że ta owulacja zaraz będzie i że nic Ci sie tam nie poprzestawia:-) wiesz, że ja sie nie znam na reszcie
pompon miałas wczoraj piwko pic z nami i co? jedynie bzykanie Cie usprawiedliwia37 to jeszcze nie gorączka ale moze oznacza cos innego...ale ja jak juz napisałam sie nie znam
Amelia nie daj sie, ale oczywiście trzymam kciuki za Was
Lece kochane, będę tesknic....Asha, pompon, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Bianka no newsy świetne z rańca i Klucha to samo, oj dziewczyny gratulacje !
Hahahah, Asha, rwałam się rwałam z termometrem chyba. Szok mam, myślałam a 36,1 może 36,3 będzie. Z wrażenia jeszcze raz zierzyłam to 37,1 było. To się mało nie przekręciłamGdzież owulacja u mnie tak wcześnie ;O
To samo Iza miala zaraz z mety po @ owu i umnke tez chyba wczesniej chociaz moze wogole nie bedzie...takze niec nie zakladaj bo sie mozesz zdziwic niezleIza75 lubi tę wiadomość
-
Hej Izka, no nie, ja wróciłam to Ty nas opuszczasz cholero. Obyś troszkę odpoczeła. Zaglądaj do nas
Wiem, wiem, ale usprawiedliwienie mam w dzienniczku
Gorączkę miałam przedwczoraj prawie 38, ale to jenodniowe było, już się czuję dobrze, więc nie wiem o co chodzi. Nie znam się tym bardziejIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:witajcie kochane
kluska, bianka - super wieści z ranabędę trzymała kciuki za dalszy rowój fasolek
a ja wpadłam na chwile, żeby wpisac temp i żeby zrobic Wam papa przed wyjazdem. Muszę jeszcze całą familie spakowac i jazda do znajomków na Mazury. Mam nadzieje, że pogoda sie nie spieprzy, bo jak juz przezyłam w domu upały to chciałabym ich tez nad jeziorkiem nie
bede zagladac w wolnej chwili ale pewnie z pisaniem bedzie kiepsko bo bedzie tak, że jak mąż bedzie imprezowal to ja przy dziecku, i na odwrót
Asha kochana, mam nadzieje że ta owulacja zaraz będzie i że nic Ci sie tam nie poprzestawia:-) wiesz, że ja sie nie znam na reszcie
pompon miałas wczoraj piwko pic z nami i co? jedynie bzykanie Cie usprawiedliwia37 to jeszcze nie gorączka ale moze oznacza cos innego...ale ja jak juz napisałam sie nie znam
Amelia nie daj sie, ale oczywiście trzymam kciuki za Was
Lece kochane, będę tesknic....
Hey kochana...fajnie ze wpadlas rano
Baw sie dobrze...niech ci pogoda sprzyja
A tak spogladajac na twoj wykres...mierzysz w Bozenie? Bo ta twoja temp wcale nie jest taka poowulacyjna wysoka...bzykaj sie tam ostro...szyja nadal otwarta
Iza75 lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:To my jak jakieś syjamskie już się stajemy, wszytskie owu na akord, potem testowanie i jazda do porodu
Wszystkie tazem jak z marszu
Jak sie czlowiek ze soba zzyje to wszystko razem robi nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 08:50
pompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No i dobrze by bylo. Zobaczymy prxez najblizsze dni czy tempka nadal w gorze. Ale az nie wierze. Gdyby jednak to Ty tam owuluj sprawnie Ashka
No ja sie staram jak moge ale co poradze jak to uparte
A ty schodz na dol nie czas jeszcze, zeby tam gorowac na 37, po owulce mozesz tam sie wspinac, teraz to 36.6 masz byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieeeeee- kacyka nie ma
niedużo piłam. Ubawiłam sie i w ogóle było miło
ale zmęczona jestem
chyba stara sie robię- hahahahaha !!! A najbardziej to umeczyla mnie moja mama... Bo tez była.... Bosh- ta kobieta mnie doprowadzi kiedyś do szewskiej pasji!!! Czepia sie o wszystko.....
-
cymcia wrote:Nieeeeee- kacyka nie ma
niedużo piłam. Ubawiłam sie i w ogóle było miło
ale zmęczona jestem
chyba stara sie robię- hahahahaha !!! A najbardziej to umeczyla mnie moja mama... Bo tez była.... Bosh- ta kobieta mnie doprowadzi kiedyś do szewskiej pasji!!! Czepia sie o wszystko.....
Kobieta doskonala , ha? Z rodzina to na zdjeciu najlepiej...co tam jej nie pasowalo tym razem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny