Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Bianka no newsy świetne z rańca i Klucha to samo, oj dziewczyny gratulacje !
Hahahah, Asha, rwałam się rwałam z termometrem chyba. Szok mam, myślałam a 36,1 może 36,3 będzie. Z wrażenia jeszcze raz zierzyłam to 37,1 było. To się mało nie przekręciłam Gdzież owulacja u mnie tak wcześnie ;O -
witajcie kochane
kluska, bianka - super wieści z rana będę trzymała kciuki za dalszy rowój fasolek
a ja wpadłam na chwile, żeby wpisac temp i żeby zrobic Wam papa przed wyjazdem. Muszę jeszcze całą familie spakowac i jazda do znajomków na Mazury. Mam nadzieje, że pogoda sie nie spieprzy, bo jak juz przezyłam w domu upały to chciałabym ich tez nad jeziorkiem nie
bede zagladac w wolnej chwili ale pewnie z pisaniem bedzie kiepsko bo bedzie tak, że jak mąż bedzie imprezowal to ja przy dziecku, i na odwrót
Asha kochana, mam nadzieje że ta owulacja zaraz będzie i że nic Ci sie tam nie poprzestawia:-) wiesz, że ja sie nie znam na reszcie
pompon miałas wczoraj piwko pic z nami i co? jedynie bzykanie Cie usprawiedliwia 37 to jeszcze nie gorączka ale moze oznacza cos innego...ale ja jak juz napisałam sie nie znam
Amelia nie daj sie , ale oczywiście trzymam kciuki za Was
Lece kochane, będę tesknic....Asha, pompon, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Bianka no newsy świetne z rańca i Klucha to samo, oj dziewczyny gratulacje !
Hahahah, Asha, rwałam się rwałam z termometrem chyba. Szok mam, myślałam a 36,1 może 36,3 będzie. Z wrażenia jeszcze raz zierzyłam to 37,1 było. To się mało nie przekręciłam Gdzież owulacja u mnie tak wcześnie ;O
To samo Iza miala zaraz z mety po @ owu i umnke tez chyba wczesniej chociaz moze wogole nie bedzie...takze niec nie zakladaj bo sie mozesz zdziwic niezleIza75 lubi tę wiadomość
-
Hej Izka, no nie, ja wróciłam to Ty nas opuszczasz cholero. Obyś troszkę odpoczeła. Zaglądaj do nas
Wiem, wiem, ale usprawiedliwienie mam w dzienniczku
Gorączkę miałam przedwczoraj prawie 38, ale to jenodniowe było, już się czuję dobrze, więc nie wiem o co chodzi. Nie znam się tym bardziejIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:witajcie kochane
kluska, bianka - super wieści z rana będę trzymała kciuki za dalszy rowój fasolek
a ja wpadłam na chwile, żeby wpisac temp i żeby zrobic Wam papa przed wyjazdem. Muszę jeszcze całą familie spakowac i jazda do znajomków na Mazury. Mam nadzieje, że pogoda sie nie spieprzy, bo jak juz przezyłam w domu upały to chciałabym ich tez nad jeziorkiem nie
bede zagladac w wolnej chwili ale pewnie z pisaniem bedzie kiepsko bo bedzie tak, że jak mąż bedzie imprezowal to ja przy dziecku, i na odwrót
Asha kochana, mam nadzieje że ta owulacja zaraz będzie i że nic Ci sie tam nie poprzestawia:-) wiesz, że ja sie nie znam na reszcie
pompon miałas wczoraj piwko pic z nami i co? jedynie bzykanie Cie usprawiedliwia 37 to jeszcze nie gorączka ale moze oznacza cos innego...ale ja jak juz napisałam sie nie znam
Amelia nie daj sie , ale oczywiście trzymam kciuki za Was
Lece kochane, będę tesknic....
Hey kochana...fajnie ze wpadlas rano
Baw sie dobrze...niech ci pogoda sprzyja
A tak spogladajac na twoj wykres...mierzysz w Bozenie? Bo ta twoja temp wcale nie jest taka poowulacyjna wysoka...bzykaj sie tam ostro...szyja nadal otwarta
Iza75 lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:To my jak jakieś syjamskie już się stajemy, wszytskie owu na akord, potem testowanie i jazda do porodu
Wszystkie tazem jak z marszu
Jak sie czlowiek ze soba zzyje to wszystko razem robi nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 08:50
pompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:No i dobrze by bylo. Zobaczymy prxez najblizsze dni czy tempka nadal w gorze. Ale az nie wierze. Gdyby jednak to Ty tam owuluj sprawnie Ashka
No ja sie staram jak moge ale co poradze jak to uparte
A ty schodz na dol nie czas jeszcze, zeby tam gorowac na 37, po owulce mozesz tam sie wspinac, teraz to 36.6 masz byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieeeeee- kacyka nie ma niedużo piłam. Ubawiłam sie i w ogóle było miło ale zmęczona jestem chyba stara sie robię- hahahahaha !!! A najbardziej to umeczyla mnie moja mama... Bo tez była.... Bosh- ta kobieta mnie doprowadzi kiedyś do szewskiej pasji!!! Czepia sie o wszystko.....
-
cymcia wrote:Nieeeeee- kacyka nie ma niedużo piłam. Ubawiłam sie i w ogóle było miło ale zmęczona jestem chyba stara sie robię- hahahahaha !!! A najbardziej to umeczyla mnie moja mama... Bo tez była.... Bosh- ta kobieta mnie doprowadzi kiedyś do szewskiej pasji!!! Czepia sie o wszystko.....
Kobieta doskonala , ha? Z rodzina to na zdjeciu najlepiej...co tam jej nie pasowalo tym razem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny