Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No moj byly tez taki byl...alkoholik...zajebisty byl zawsze na drugi dzien kurwa do rany przyloz...gorzej jak mi przypierdolil...wtedy mi sie jeszcze wydawalo ze go zmienie albo cholera wie co, ale nie nie nie kurwa na niektorych nie ma rady i nie sa tego warci
a to mój były z innej beczki...nigdy bys nie pomyślała, że coś z nim nie tak, przekabacił nawet moja przyjaciólke, żeby sie za nim u mnie wstawiła i ona uwierzyła jemu...on nie chciał dziewczyny, żony, chciał niewolnicy...musiałam zerwac kontakty ze wszystkimi,z rodziną...o przyjaciólce mu opowiadałam, wiedział gdzie pracuje, wiec jak uciekłam od niego to ja znalazł imimo, że ona nigdy go nie widziała wczesniej to mu uwierzyła...przypierdolic tez potrafił, traktował jak szmate...teraz w głowie mi sie tonie miesci i mam uraz do konca zycia... -
Iza75 wrote:a to mój były z innej beczki...nigdy bys nie pomyślała, że coś z nim nie tak, przekabacił nawet moja przyjaciólke, żeby sie za nim u mnie wstawiła i ona uwierzyła jemu...on nie chciał dziewczyny, żony, chciał niewolnicy...musiałam zerwac kontakty ze wszystkimi,z rodziną...o przyjaciólce mu opowiadałam, wiedział gdzie pracuje, wiec jak uciekłam od niego to ja znalazł imimo, że ona nigdy go nie widziała wczesniej to mu uwierzyła...przypierdolic tez potrafił, traktował jak szmate...teraz w głowie mi sie tonie miesci i mam uraz do konca zycia...
-
Iza75 wrote:a to mój były z innej beczki...nigdy bys nie pomyślała, że coś z nim nie tak, przekabacił nawet moja przyjaciólke, żeby sie za nim u mnie wstawiła i ona uwierzyła jemu...on nie chciał dziewczyny, żony, chciał niewolnicy...musiałam zerwac kontakty ze wszystkimi,z rodziną...o przyjaciólce mu opowiadałam, wiedział gdzie pracuje, wiec jak uciekłam od niego to ja znalazł imimo, że ona nigdy go nie widziała wczesniej to mu uwierzyła...przypierdolic tez potrafił, traktował jak szmate...teraz w głowie mi sie tonie miesci i mam uraz do konca zycia...
Jeden skurwiel lepszy od drugiego...ten moj ex mnie nadal szuka a juz jest ponad 8 lat....oni sa pojebani. ...to trzeba by kastrowac takich po pierwszym razie -
amelia04072006 wrote:ale ma nie jesc ? o co chodzi z tym ?
Chodzi o to, ze jak Iza przyszla to mowila , ze tylko suchara zjadla bo sie spieszyla tu przyjsc a ja jej mowilam zeby poszla jesc ze my zaczekamy...a ona na to ze jej sie juz nie chce...to jej mowilam , ze ma jesc bo fasolekIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Chodzi o to, ze jak Iza przyszla to mowila , ze tylko suchara zjadla bo sie spieszyla tu przyjsc a ja jej mowilam zeby poszla jesc ze my zaczekamy...a ona na to ze jej sie juz nie chce...to jej mowilam , ze ma jesc bo fasolek
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Chodzi o to, ze jak Iza przyszla to mowila , ze tylko suchara zjadla bo sie spieszyla tu przyjsc a ja jej mowilam zeby poszla jesc ze my zaczekamy...a ona na to ze jej sie juz nie chce...to jej mowilam , ze ma jesc bo fasolek
a ja myslalam, ze Ty piszesz zebym nie jechala (jedz)..to ja jakas pojebana jestem naprawde -
Iza75 wrote:Amelia tym bardziej...wierze w Ciebie
-
amelia04072006 wrote:to mi pokazalo ze nie moge liczyc na rodzine i zaplacilam to ciezka depresja, prawie sie przekrecilam. ale trudniej mi za to przychodzi pogodzic sie z niepowodzeniem bo wiem ze nikt mi nie pomoze
Kurrwa jak nikt...jak bedzie mus to tam przypierdole do ciebie z apteczkaIza75 lubi tę wiadomość