Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Kurrwa jak nikt...jak bedzie mus to tam przypierdole do ciebie z apteczka
moja rodzina ... no trudno ciezko bylo to przelknac ale przyjelam do wiadomosci
"dzis jest pelnia i zyczenia sie spelnia" ,wiec bylam z maluda wypowiedziec zyczenia. sprawdze za 14 dni czy sie spelnilyIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane...moja temp nadal nisko a owu nadal nie ma... ...no ale moze to dobrze, tylko szyja jest just na miejscu wiec troche sie zaczelam martwic...no nic zobaczymy ...ze sluzem szalu nie ma teraz tez...hmmmm....brzuch nic....smierci mi tu cos
-
Witajcie dziewczynku. Już Was nie nadrobię. Życzę każdej zielonego groszeczka na wykresie.
Ja wczoraj zrobiłam bete i wyszła 239
Teraz trzymajcie żeby dotrwała do końca.
Dziękuję Wam za wszystko, nie wiem czy bez Was by się udało, bardzo dużo się tu nauczyłam.
Jeszcze raz wielkie dzięks i miłej niedzieli.pompon, Asha, Iza75, Katjaa, cymcia, emka@, MalaCzarna, mik82 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) wiecie, zrobiłam pretest o czułości 25 i jest słaba różowa kreska, ale żaden cień, już po 3 minutach bledziutka się pokazała. Nie mam jak zdjęcia wstawić, bo póki bety nie zrobię, nie chcę żeby mąż zobaczył
pompon, Iza75, MalaCzarna, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha jesteś kobietą, skoro ostatni był podręcznikowy, to teraz musi być inny ten cykl;) pewnie owulka już tuż tuż
Kluska może, jeżeli się okaże, że u mnie też fasolka, terminy nam się zgrają
Ja zmykam, bo zaraz wyjeżdżam na rodzinną imprezkę miego dnia kochane:*Asha lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:Cześć dziewczyny:) wiecie, zrobiłam pretest o czułości 25 i jest słaba różowa kreska, ale żaden cień, już po 3 minutach bledziutka się pokazała. Nie mam jak zdjęcia wstawić, bo póki bety nie zrobię, nie chcę żeby mąż zobaczył
Witaj...to wspaniala wiadomosc z rana....pewnie usmiech ci nie zchodzi z twarzy i sie gapisz w tego testa non stop
Czekamy na bete....ale takie malutkie gratulacje -
kluska wrote:Witajcie dziewczynku. Już Was nie nadrobię. Życzę każdej zielonego groszeczka na wykresie.
Ja wczoraj zrobiłam bete i wyszła 239
Teraz trzymajcie żeby dotrwała do końca.
Dziękuję Wam za wszystko, nie wiem czy bez Was by się udało, bardzo dużo się tu nauczyłam.
Jeszcze raz wielkie dzięks i miłej niedzieli.
Gratuluje kochana...pieknie -
Asha wrote:Kluska jakie objawy mialas? Dla przypomnienia
Myślę że kluczowe było że nie nastawiaĺam się na ten cykl bo miałam ten wypadek i to M pilnował bzyczenia. Miałam cały miesiąc mocno zajęty i naprawdę nie sądziłamAsha lubi tę wiadomość