Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Wariatki jest negatyw jak nic. I grzebnełam przy okazji i jest chyba lepki. I co w związku z tym?
Nic w zwiazku z tym czekamy dalej...zobaczymy za pere dni...mozliwe ze trzeba bedzie powtorzyc jeszcze, a mozliwe ze nie, zobaczymyIza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja naprawde mam napisany pozew rozwodowy. wydarzylo sie cos co rozwalilo nasz zwiazek. potem cos sie poprawilo a dziecko mialo byc gwarancja zmiany a wyszlo jak zawsze
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja naprawde mam napisany pozew rozwodowy. wydarzylo sie cos co rozwalilo nasz zwiazek. potem cos sie poprawilo a dziecko mialo byc gwarancja zmiany a wyszlo jak zawsze
Na niektorych nie ma sily...moze poczul sie bezpiecznie i znowu jest to samo...moze teraz mu troche przypomnisz ze moze cie stracic
Sluchaj serca i intuicji...one daja nam wlasciwy kierunek drogi....bedzie dobrze...zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 22:19
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Na niektorych nie ma sily...moze poczul sie bezpiecznie i znowu jest to samo...moze teraz mu troche przypomnisz ze moze cie stracic
oj aż mi sie przypomniał mój były...na niektórych nie ma rady, na chwile jest dobrze a potem znowu wraca złe...tamten mnie prawie do grobu wpędził a ja długo wierzyłam, że on sie zmieni...był zajebiscie przekonujący..amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:oj aż mi sie przypomniał mój były...na niektórych nie ma rady, na chwile jest dobrze a potem znowu wraca złe...tamten mnie prawie do grobu wpędził a ja długo wierzyłam, że on sie zmieni...był zajebiscie przekonujący..
No moj byly tez taki byl...alkoholik...zajebisty byl zawsze na drugi dzien kurwa do rany przyloz...gorzej jak mi przypierdolil...wtedy mi sie jeszcze wydawalo ze go zmienie albo cholera wie co, ale nie nie nie kurwa na niektorych nie ma rady i nie sa tego warci -
amelia04072006 wrote:laski spadam. jutro wybieram sie nad jezioro wiec bede po pludniu. iza trzymaj sie pytona blisko i korzystaj bo niewiadomo co z szyjka. asha pomoz styranemu mezowi sie ogarnąć
kochana trzymaj sie buziakiamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:laski spadam. jutro wybieram sie nad jezioro wiec bede po pludniu. iza trzymaj sie pytona blisko i korzystaj bo niewiadomo co z szyjka. asha pomoz styranemu mezowi sie ogarnąć
Trzymaj sie kochana....bezstresowoamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość