Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Mnie kurna tez nic nie boli i nie olalo. Ja zeby cos miec na wykresie to jak paznokiec mi sie zlamie to go wpisuje bo inaczej nic bym nie miala. Jak ty nie bedziesz miec owulki to ja jej tez nie mam. Kurwa znoooowu ?
Ty mi tu nie wymyslaj, ja nad twoja owu pracowalam dwa tygodnie -
Asha wrote:A jak nie bedzie to ty mi fundujesz wizyte u gina w pl ze wszystkimi badaniami , ha?
-
amelia04072006 wrote:Nie chce mi sie wierzyc ze test ciazowy cos pokarze bo po niby poprzedniej owulce robilam sikane i bete i nic nie pokazaly wiec skoro wychodzi na to ze owulka jest to bezsensu robic ciazowe
Spoko, rozumiem, patrzylam na twoj wykres dzisiaj i pierwsza owu wydaje mi sie sie przesunela bo antybiotyki ktore bralas, a druga mogla przez proszki przeciwbolowe, i wczoraj czy przedwczoraj znowu bralas i temp spada...wiec moze cos w tym jestamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo temp delikatnie poszla w dol, myslalam ze zrobisz test jeszcze i jakby poz wyszedl to pojedziesz z ciazowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 20:05
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Niedoczekanie twoje
Hahahahahahahhahahahhaha
Teraz specjalnie tak zrobie zeby owu nie bylo to bedziesz miala stresa, ha? Ty nie mozesz sie cholera stresowac bo ty w ciazy hmmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 20:09