Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Niestety brat M jest nieobliczalny ;/ szczegolnie jak wypije dlatgeo utwierdza mnie to w przekonaniu ze on nigdy sie nie dowie o niczym ani o leczeniu ..ani nic ;/
mialam mu cos powiedziec.. ale michal mnie powstrzymal i powiedzial zebysmy sie przeslzi
Twój mąż to chyba oaza spokojuLepiej z takimi ludźmi nie dyskutować...
gigsa lubi tę wiadomość
-
wiem ale mialam takiego mega wkurwa na niego ze szok ;/
ale najlepszy numer byl jeden
wchodzimy na sale a tam stol obok dziewczyna..ruda.. taka sama kiecka jak ja mialam , czarne buty
zaczelam sie smiac do mojego zeby pozniej nie pomylil kobitya ten spoko luz ty masz innyodcien rudego..
gigsa, Sylwia87, Asha lubią tę wiadomość
-
no niestety ;/ ale dobrze ze nie wie o problemach meza bo wtedy pewnie by bylo jeszcze gorzej ;/
-
Ania
kurna przykro mi...brejdak by sie nadawal do nas na foru...zryte ma
Twoj stary to kobieta powinien byc jak kolory odroznia hahahah
Moj stary mowi do mnie ....ty wiesz ten sweter siwy ciemny ..to upralas go? Gdzie on jest??... To sie pytam jaki siwy kurna ciemny??? No ten rozpinany....jaki siwy?? Jaki sweter ty masz siwy, ciemny, rozpinany????...... No ten co chodze w nim caly czas...ten siwy...taki ciemny siwy......aaaaaa ten grznatowy znaczy..???? Ja pierdole oni sa daltonistami
Ty moze on baba i dlatego spermy nie ma
Gigsa do pracy?? Milutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 12:21
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ania
kurna przykro mi...brejdak by sie nadawal do nas na foru...zryte ma
Twoj stary to kobieta powinien byc jak kolory odroznia hahahah
Moj stary mowi do mnie ....ty wiesz te sweter siwy ciemny ..to upralas go? Gdzie on jest??... To sie pytam jaki siwy kurna ciemny??? No ten rozpinany....jaki siwy?? Jaki sweter ty masz siwy, ciemny, rozpinany????...... Notez co chodze w nim caly czas...ten siwy...taki ciemny siwy......aaaaaa ten grznatowy znaczy..???? Ja pierdole oni sa daltonistami
Ty moze on baba i dlatego spermy nie ma
Gigsa do pracy?? Milutko
Kurwa Asha Twój jest boskiNie no w sumie to siwy ciemny to prawie jak granatowy
Hahahahahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
hehe
wiesz on rozroznia z racji tego ze musi
po pierwsze pracuje w meblach, drewnie i jak mi pierdzielnie nie ra z rerto machocn czy bog wie co to ja siedze i kminie jaki to kolor
a rudy to rozonia rudy pomarancz, rudy rdzawy, rudy mahon.. wiec sobei dodaje swoje nazwy polaczone z tymi co znaAsha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe
wiesz on rozroznia z racji tego ze musi
po pierwsze pracuje w meblach, drewnie i jak mi pierdzielnie nie ra z rerto machocn czy bog wie co to ja siedze i kminie jaki to kolor
a rudy to rozonia rudy pomarancz, rudy rdzawy, rudy mahon.. wiec sobei dodaje swoje nazwy polaczone z tymi co zna
Hahahah to git...to mozna chociaz z facetem pogadac, bo z moim to tylko czesrony zielony zolty i czarny hahahahaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
powiem wam ze wiecej sie ulatalam pry weselu siostry michala niz na swoim
a to wizytowki zawiezlismy a to porozkladalismy ,, wodke zawieszlismy .. rozwiezlismy gosci ..masakra..
a wczorajs ie dowiedzialam .ze moj znajomy o rok starszy ode mnie lezy na kardiologii na erce.. bo mial juz 3 zawal.. wojskowy .... masakra ;/ -
Asha wrote:Granatowy tez siwy hahaha
po porstu kolorowy lub bialo czarny
-
Ania_84 wrote:powiem wam ze wiecej sie ulatalam pry weselu siostry michala niz na swoim
a to wizytowki zawiezlismy a to porozkladalismy ,, wodke zawieszlismy .. rozwiezlismy gosci ..masakra..
a wczorajs ie dowiedzialam .ze moj znajomy o rok starszy ode mnie lezy na kardiologii na erce.. bo mial juz 3 zawal.. wojskowy .... masakra ;/
Pewnie dlatego, ze nie bylas taka zestresowana
Ja tutaj uslyszalam od lekarza jak mnie serce bolalo, ze ludzie po 30 nie umieraja na zawal i zawalow nie maja, ze nie mam sie czym stresowac ze to napewno nie serceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Powiem ci ze my na naszym slubie i przed sie kompletnie nie strsowalismy .. dwa wybralismy opcje ze lokal kupuje napoje i owoce.. bo po co rodzice czy my mamy latac za tym
pozawozilismy wszystko dzien przedi zostawilismy pozniej nie sprawdzalismy czy cos jest dobrze rozsstawione h=generalnie mielismy wyrabane
Asha lubi tę wiadomość
-
Tutaj jest o tyle lepiej w tej cholernej uk, ze jak cie cos boli...czy cos ci jest...to oni do tego podchodza na luzaku....i cie nie stresuja...
wiec i czlowiek tez sie nie stresuje, no bo jak lekarz sie nie stresuje to i pacjent tez wyluzowany
no i w szpitalu nie musi lezec
i czasu i pieniedzy nie marnuje na badania i pierdoly
a ze mu sie zemrze potem, no to coz....na kazdego kiedys przyjdzie czas
ale przynajmniej spokojnie a nie w nerwach i nie w szpitalu a w domu hahahaha
-
Ania_84 wrote:Powiem ci ze my na naszym slubie i przed sie kompletnie nie strsowalismy .. dwa wybralismy opcje ze lokal kupuje napoje i owoce.. bo po co rodzice czy my mamy latac za tym
pozawozilismy wszystko dzien przedi zostawilismy pozniej nie sprawdzalismy czy cos jest dobrze rozsstawione h=generalnie mielismy wyrabane
I tak najlepiejAnia_84 lubi tę wiadomość