Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane . Bardzo Was przepraszam , że już wczoraj mnie tu nie było . Nie spodziewana wizyta znajomych . Teraz wstałam , kawa i lecę z mężem do centrum . Mam nadzieję , że u Was wszystko w porządku! Nadrobię was później . Miłego i spokojnego dnia . Buziaki
Asha lubi tę wiadomość
-
DZień dobry
łojj wybawilismy sieo 7 nad ranem wrocilismy do domku
ehhh wzruszyłam sie bo nasz zespol o nas nie zapomnial kolo 21 tancowalismy i mielismy zejsc odpocac a tu Przzemek ( wodzirej) nagle noooo nie łądnie nie ładnie Panstwo Anna i Michał zostajemy ..amy yyy ze co a tu nagle walei przmowienie ze od nich od zespolu chcieli zadedykowac nam piosenke z racji naszych dwoch lat i z emiło im jest sie z nami spowrotem spotka c zaprosili nas na srodeczek i zagrali
Czadoman – Ruda tańczy jak szalona
aa noi wygrałam zabawe flache dla moejgo nie pijacego meza najpierw mialysmy zjesc banana jak najszybiciej pozniej przyniesc kielizek wodki i go wypic.. pozniej miałysmy przyniesc papier toaletowy z lazienki i znalesc pana mlodego przyprowadzic go na srodek posadzic go na krzesełku i siasc mu na kolanach kto wykgrał RUDAAsha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:DZień dobry
łojj wybawilismy sieo 7 nad ranem wrocilismy do domku
ehhh wzruszyłam sie bo nasz zespol o nas nie zapomnial kolo 21 tancowalismy i mielismy zejsc odpocac a tu Przzemek ( wodzirej) nagle noooo nie łądnie nie ładnie Panstwo Anna i Michał zostajemy ..amy yyy ze co a tu nagle walei przmowienie ze od nich od zespolu chcieli zadedykowac nam piosenke z racji naszych dwoch lat i z emiło im jest sie z nami spowrotem spotka c zaprosili nas na srodeczek i zagrali
Czadoman – Ruda tańczy jak szalona
aa noi wygrałam zabawe flache dla moejgo nie pijacego meza najpierw mialysmy zjesc banana jak najszybiciej pozniej przyniesc kielizek wodki i go wypic.. pozniej miałysmy przyniesc papier toaletowy z lazienki i znalesc pana mlodego przyprowadzic go na srodek posadzic go na krzesełku i siasc mu na kolanach kto wykgrał RUDA
Siema...no to po calosci pojechalas hahahahhha sie wybawilas i wszyscy z toba...to twoje wesele bylo czy kogoshahahaha
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry kochane . Bardzo Was przepraszam , że już wczoraj mnie tu nie było . Nie spodziewana wizyta znajomych . Teraz wstałam , kawa i lecę z mężem do centrum . Mam nadzieję , że u Was wszystko w porządku! Nadrobię was później . Miłego i spokojnego dnia . Buziaki
Siemanko kochana...nic sie nie stresujmilego weekendu i wpadaj jak tylko sie uspokoji na chacie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh:D nie no ta dedykacja byla tylko z tego wzgledu ze ta sama ekipa u nas grala, fotgrafowala, i kamerowala
i zrobili nam taka niespodzianke
ja mialam nie pic ;P ale usadzilinas z taka ekipa ze jedno musialo pictroche oszukiwalam
oczywiscie nie obylo sie bez przykrej strony ;/
brat Michala.. z racji ze M nie pil .. przy sporaj ilosci znajomych i wogol.e wywalil z tesktes ze michal bierze wiagre lub cos na potencje ... i dla tego nie pije.. ale niepowiedzial tego w zarcie tylko tak powaznie i pozniej sporo osob troche mu dokuczalo .. a ja widzialam ze jest mu przykro ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 11:41
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh:D nie no ta dedykacja byla tylko z tego wzgledu ze ta sama ekipa u nas grala, fotgrafowala, i kamerowala
i zrobili nam taka niespodzianke
ja mialam nie pic ;P ale usadzilinas z taka ekipa ze jedno musialo pictroche oszukiwalam
oczywiscie nie obylo sie bez przykrej strony ;/
brat Michala.. z racji ze M nie pil .. przy sporaj ilosci znajomych i wogol.e wywalil z tesktes ze michal bierze wiagre lub cos na potencje ... i dla tego nie pije.. ale niepowiedzial tego w zarcie tylko tak powaznie i pozniej sporo osob troche mu dokuczalo .. a ja widzialam ze jest mu przykro ..
Ja pierdole co za ludzieCo go interesują cudze sprawy maksymalnie intymne?! Takiego tylko wziąć walnąć w łeb...
-
nick nieaktualny
-
Niestety brat M jest nieobliczalny ;/ szczegolnie jak wypije dlatgeo utwierdza mnie to w przekonaniu ze on nigdy sie nie dowie o niczym ani o leczeniu ..ani nic ;/
mialam mu cos powiedziec.. ale michal mnie powstrzymal i powiedzial zebysmy sie przeslzi -
Sylwia87 wrote:Hej dziewczynki, ja na chwilę, bo zaraz lecę obiad robić.
dziś do pracy, więc dzień szybko minie
-
nick nieaktualny