Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ja chcialam innego zycia, wiedzialam ze moze byc lepiej ale nie umiem ruszyc z miejsca
nie umiem isc raz wybrana droga , przy pierwszej przeszkodzie zawracam
To normalne kochana...i sie nie bij za to....jestes silna osoba ...zobacz co zrobilas dla Amelki....ja w ciebie wierze....moze do cholery zrobic ...tylko tak jak mowisz...dla kogos by ci bylo latwiej, bo bys czula sie potrzebna...a dla samej siebie??? Coz...jak masz czuc ze warto??? Musisz siebie sama odnalezc....juz podjelas pierwsze kroki...a to one sa najtrudniejsze....mozesz to zrobic, bo udowodnilas ze umiesz walczyc dla Amelki...wiec teraz to zrob dla siebie i dla niej...warto....bo to twoje zycie do cholery!!! Amelka tez chce zebys byla szczesliwa -
Asha wrote:To normalne kochana...i sie nie bij za to....jestes silna osoba ...zobacz co zrobilas dla Amelki....ja w ciebie wierze....moze do cholery zrobic ...tylko tak jak mowisz...dla kogos by ci bylo latwiej, bo bys czula sie potrzebna...a dla samej siebie??? Coz...jak masz czuc ze warto??? Musisz siebie sama odnalezc....juz podjelas pierwsze kroki...a to one sa najtrudniejsze....mozesz to zrobic, bo udowodnilas ze umiesz walczyc dla Amelki...wiec teraz to zrob dla siebie i dla niej...warto....bo to twoje zycie do cholery!!! Amelka tez chce zebys byla szczesliwa
pewno dla siebie i tak nic bym nie zrobila