Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Głowa mnie już boli z nerwów, z resztą to już 4 dzień mnie głowa ciągle albo łupie, albo ćmi. Przejęłam ból głowy od Amelii
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Głowa mnie już boli z nerwów, z resztą to już 4 dzień mnie głowa ciągle albo łupie, albo ćmi. Przejęłam ból głowy od Amelii
Ty ja ostatnio tez mam dzien w dzien takie bole glowy ;> kiedy testujjesz? -
nick nieaktualnymik82 wrote:hej...jak masz zryte to dobrze trafiłaś a jak nie masz to się trzy razy zastanów czy chcesz mieć
25staraczka25, amelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:taaaa ciebie sie bardziej boje niz jego
no nie wiemostatnio się dowiedziałam, że to dziwadło warczeć potrafi, więc Amelia uważaj bo bestia może jeszcze z niego wyjść!
mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ty ja ostatnio tez mam dzien w dzien takie bole glowy ;> kiedy testujjesz?
ale nic nie czuję, więc pewnie jedna krecha
-
gigsa wrote:Głowa mnie już boli z nerwów, z resztą to już 4 dzień mnie głowa ciągle albo łupie, albo ćmi. Przejęłam ból głowy od Amelii
migrena? zatoki?
Rudzia wrote:Laski a moge Wam sie pochwalic czyms?
chwal się! tu nie ma miejsca na skromnośćRedhotka lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no nie wiem
ostatnio się dowiedziałam, że to dziwadło warczeć potrafi, więc Amelia uważaj bo bestia może jeszcze z niego wyjść!
???
25staraczka25, gigsa, dotik lubią tę wiadomość
-
Siostra gadala dzis z mama! I mama powiedziala ze mam sie nie spodziewac niczego po Niej bo Ona jeszcze jest w szoku ale jej przejdzie.. I gdyby nie ta cala sytuacja to by sie bardzo cieszyla.. takze czekam az jej przejdzie
z tata chce pogadac dzis albo jutro.. nie wiem czy starczy mi odwsgii
mik82, dotik, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:w niedzielę chyba, ale na nic nie liczę, może tylko troszeczkę
ale nic nie czuję, więc pewnie jedna krecha
, ale to przez pogodę