Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Siostra gadala dzis z mama! I mama powiedziala ze mam sie nie spodziewac niczego po Niej bo Ona jeszcze jest w szoku ale jej przejdzie.. I gdyby nie ta cala sytuacja to by sie bardzo cieszyla.. takze czekam az jej przejdzie
z tata chce pogadac dzis albo jutro.. nie wiem czy starczy mi odwsgii
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:no i co i co?
Robisz sobie codziennie taki test, raz dziennie az do momentu jak nie bedzie niedoboru
dotik lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Siostra gadala dzis z mama! I mama powiedziala ze mam sie nie spodziewac niczego po Niej bo Ona jeszcze jest w szoku ale jej przejdzie.. I gdyby nie ta cala sytuacja to by sie bardzo cieszyla.. takze czekam az jej przejdzie
z tata chce pogadac dzis albo jutro.. nie wiem czy starczy mi odwsgii
Daj jej jeszcze troszkę czasu
Rudzia, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Plyn lugola jest bez recepty w aptece, koszt ok 5-6zl wiec taniocha...Jest taki latwy test na sprawdznie czy masz niedobor jodu...otoz na wewnetrzna strone nadgarstka aplikujesz kilka kropel plynu i rozprowadzasz paluszkiem w ksztalt kwadracika ok 3x3cm, 4x4cm...on barwi skore na taki rudy kolor.....jesli zniknie ponizej 10 godzin to masz ogromny niedobor, jesli zniknie w przedziale od 10-18 godzin to lekki niedobor, jesli utzryma sie okolo 24hrs to jest dobrze i suplementacja jest nipotrzebna... u mnie najpierw znikalo po 1 godzinie
Robisz sobie codziennie taki test, raz dziennie az do momentu jak nie bedzie niedoboruKradne to
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kurwa powiedzialas do niego głąb albo tik tak i zrozumiał
???
buahahahachciałam zabrać mu zabawkę i zawarczał baran mały, aż musiałam na nim usiąść, żeby sobie nie wyobrażał
25staraczka25, Sylwia87 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:Plyn lugola jest bez recepty w aptece, koszt ok 5-6zl wiec taniocha...Jest taki latwy test na sprawdznie czy masz niedobor jodu...otoz na wewnetrzna strone nadgarstka aplikujesz kilka kropel plynu i rozprowadzasz paluszkiem w ksztalt kwadracika ok 3x3cm, 4x4cm...on barwi skore na taki rudy kolor.....jesli zniknie ponizej 10 godzin to masz ogromny niedobor, jesli zniknie w przedziale od 10-18 godzin to lekki niedobor, jesli utzryma sie okolo 24hrs to jest dobrze i suplementacja jest nipotrzebna... u mnie najpierw znikalo po 1 godzinie
Robisz sobie codziennie taki test, raz dziennie az do momentu jak nie bedzie niedoboru
ja tu więcej się nauczę niż w szkolemik82, 25staraczka25, dotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Plyn lugola jest bez recepty w aptece, koszt ok 5-6zl wiec taniocha...Jest taki latwy test na sprawdznie czy masz niedobor jodu...otoz na wewnetrzna strone nadgarstka aplikujesz kilka kropel plynu i rozprowadzasz paluszkiem w ksztalt kwadracika ok 3x3cm, 4x4cm...on barwi skore na taki rudy kolor.....jesli zniknie ponizej 10 godzin to masz ogromny niedobor, jesli zniknie w przedziale od 10-18 godzin to lekki niedobor, jesli utzryma sie okolo 24hrs to jest dobrze i suplementacja jest nipotrzebna... u mnie najpierw znikalo po 1 godzinie
Robisz sobie codziennie taki test, raz dziennie az do momentu jak nie bedzie niedoboru, ale Ty mi więcej napomagałaś niż mój gin i pediatra mojego dzieciora
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Nooo...dziwię się że ojciec jeszcze nie zauważył
dotik, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość