Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:raczej niedoczynnosc jesli juz...Amelia prawde Ci powie
AMELIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHO NO TU -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:oki rozumiem, a jakiś kontakt macie w ogóle ze sobą z M? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj...
wyprowadził się od żony, złożył pozew o rozwód i powiedział że nie przestanie się starać o mnie do póki go kocham to on będzie wierzył że dam mu ostatnią szansę... nie powiem bo bardzo się stara, pomaga mi ale zaufanie ciężko jest odbudować...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
GIgas to wskazuje na niedoczynnosc..leki bierze sie do konca zycia.. mi raz odstawiono efekt okres zatrzymal mi sie na 10 misiecy ;/
tu masz fajny artykul ktory opisuje dokladnie jakie sa zaleznosci miedzy TSH , FT3 i FT4
http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hormony-tarczycy-tsh-ft4-ft3
"W przypadku niedoczynności tarczycy stężenie FT3 często jest prawidłowe, a w niedoczynności spowodowanej niedoborem jodu może być wysokie lub podwyższone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 18:42
-
Katjaa wrote:Nie no spokojnie płakac nie będę... owszem mamy kontakt i to nawet dobry
wyprowadził się od żony, złożył pozew o rozwód i powiedział że nie przestanie się starać o mnie do póki go kocham to on będzie wierzył że dam mu ostatnią szansę... nie powiem bo bardzo się stara, pomaga mi ale zaufanie ciężko jest odbudować...
-
Dziewczynki idę się myć
cała
nie tylko zęby
nie robiłam tego wieczorem od niepamiętnych czasów
trza korzystać jak się człowiek lepiej czuje
ale pewnie zanim wrócę i kłaki wysuszę to będzie już pora na spanie więc się przezornie już pożegnam
Miłego wieczoru
gigsa, 25staraczka25, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:kochana...zobacz ile nawet wsrod nas ma kłopoty tarczyca i to nie jest nasz najwiekszy problem...bedzie dobrze sama zobaczysz
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dziewczynki idę się myć
cała
nie tylko zęby
ale pewnie zanim wrócę i kłaki wysuszę to będzie już pora na spanie więc się przezornie już pożegnam
Miłego wieczorubuziaki dobrej nocy i obyś juz do końca czuła się dobrze
gigsa lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Dziewczynki idę się myć
cała
nie tylko zęby
Miłego wieczoru -
Ania_84 wrote:GIgas to wskazuje na niedoczynnosc..leki bierze sie do konca zycia.. mi raz odstawiono efekt okres zatrzymal mi sie na 10 misiecy ;/
tu masz fajny artykul ktory opisuje dokladnie jakie sa zaleznosci miedzy TSH , FT3 i FT4
http://www.endokrynologia.net/tarczyca/hormony-tarczycy-tsh-ft4-ft3
"W przypadku niedoczynności tarczycy stężenie FT3 często jest prawidłowe, a w niedoczynności spowodowanej niedoborem jodu może być wysokie lub podwyższone.Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:oooo...no to jest dobrze...rozumiem, że potrzebujesz czasu i w ogóle...i wspieram