Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:ja tez czekam kochana...ale musze suwaka zmienic bo chce przelozyc gina...nie wyrobie sie z badaniami do tego czasu, nie wiem co z ta owu,czy przyjdzie czy nie..chce zrobic w odpowiednim czasie...a najlepiej to umowie sie juz po powtorzonych badaniach
Popieram będzie miał większe pole do popisu jak będzie miał wszystkie badania przed sobą a i ty unikniesz kolejnych dni dodatkowego czekania bo domyślam się że jesli jest dobrym lekarzem to i tak by je powtórzyłdecyzja należy do Ciebie :-*
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ja tez czekam kochana...ale musze suwaka zmienic bo chce przelozyc gina...nie wyrobie sie z badaniami do tego czasu, nie wiem co z ta owu,czy przyjdzie czy nie..chce zrobic w odpowiednim czasie...a najlepiej to umowie sie juz po powtorzonych badaniach
25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja gdzieś czytałam że tsh nie przeszkadza przy zajściu w ciążę tylko powoduje wczesne poronienia.
mam nadzieję, że mi coś od razu na to da, a nie znów wyniki karze robić, bo znów cykl w plecy -
gigas nieraz lepiej zaplaic wiecej ..
my za jedna wizyte placimy 160
a poznie jak bedziemy do IVF to I wizyta bedzie od 200-300 ;/ -
dlatego wazne jest zeby brac leki na tarczyce
i nawet jelsi teraz bys byla w ciazy to spokojnie od razu by dal leki i bedzie gitmik82 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Się cenią
ale ważne że dość szybko
tylko, że w pon mam mieć @ -
nick nieaktualnygigsa wrote:to tez nie jest pocieszające
mam nadzieję, że mi coś od razu na to da, a nie znów wyniki karze robić, bo znów cykl w plecynie denerwuj się na zapas wiem że to banalnie mówić ale nic ci to nie da na ta chwile a jeszcze sobie dołożysz . . .
-
Iza75 wrote::-* :-* :-*
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:gigas nieraz lepiej zaplaic wiecej ..
my za jedna wizyte placimy 160
a poznie jak bedziemy do IVF to I wizyta bedzie od 200-300 ;/ -
25staraczka25 wrote:Jeśli wyszukałaś dobrego to Ci da
nie denerwuj się na zapas wiem że to banalnie mówić ale nic ci to nie da na ta chwile a jeszcze sobie dołożysz . . .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Iza on mi wczoraj pokazał u siebie taką krzywą jak się zachowują hormony w cyklu owulacyjnym kobiety, czyli lh, fsh, estradiol i progesteron i faktycznie fsh ma najwyższe stężenie kilka dni po miesiączce i to by się u Ciebie zgadzało. Może znajdę coś podobnego w googlach to Ci wrzucę
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny